Actorul Paul Carafotes a dezvăluit că Demi Moore i-a cerut să facă sex cu ea cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ. Bărbatul a făcut dezvăluirile şocante într-un interviu exclusiv acordat ziarului “Daily Mail”, informează click.ro.

Actorul Paul Carafotes (60 de ani) a dezvăluit că Demi Moore (56 de ani) i-a cerut să facă sex împreună cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ, rockerul Freddy Moore (69 de ani). Bărbatul a povestit cum diva a venit peste el, acasă, “ca o nebună”, escaladând o scară de incendiu şi sărind fereastra de la bucătărie pentru “o noapte de amor nebun”. Paul a dezvăluit că a avut o relaţie ascunsă cu Demi în timp ce aceasta era cu Freddy, după ce s-au cunoscut la filmări în 1980. “Cred că a vrut să aibă un ultim «ura!”» înainte de a se mărita”, spune Paul, potrivit sursei citate, care joacă în al doilea sezon al filmului de succes “Mindhunter”. El recunoaşte că se simte puţin vinovat pentru că a făcut sex cu logodnica altui bărbat. “Însă “Demi, care pe atunci era o fată drăguţă de 18 ani, a fost incredibilă în pat şi era greu să-i rezişti”, se apără Paul Carafotes.

A doua zi, după noaptea de sex cu Carafotes, Demi Moore s-a căsătorit cu Freddy Moore.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/demi-moore-cerut-unui-actor-sa-faca-sex-cu-ea-noaptea-de-dinaintea-nuntii-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava