MOPAN Suceava

Demi Moore a povestit unul dintre cele mai negre momente din viaţa sa: cum a pierdut o sarcină în 2004, care a dus la dependenţă de droguri şi alcool. Actriţa de 56 de ani a făcut dezvăluirile cutremurătoare în cartea sa, „Inside Out”, care va ieşi luna aceasta, potrivit click.ro.

Demi a povestit că tocmai începuse relaţia cu Ashton Kutcher, care este cu 15 ani mai mic decât ea, când a rămas gravidă cu o fetiţă. Avea 42 de ani atunci şi a pierdut sarcina când era deja în luna a şasea. Cuplul, care a început relaţia în 2003, aveau deja un nume pentru bebeluş: Chaplin Ray. Actriţa s-a învinuit pentru avortul spontan şi a început să bea pentru a evita durerea. Au încercat să mai facă un copil şi au apelat la tratamente de fertilizare, dar degeaba. Atunci, Demi a început să bea şi mai mult şi a început să ia şi pastile antidepresive, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/demi-moore-pierdut-o-sarcina-sase-luni-cand-era-cu-ashton-kutcher-socul-facut-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava