MOPAN Suceava

Actriţa americană Demi Moore, cunoscută pentru filme ca „Propunere indecentă” şi „Fantoma mea iubită”, vorbeşte în autobiografia „Din suflet”, editată în România de RAO, despre problemele din adolescenţă alături de o mamă alcoolică, viol, droguri şi depresia de după mariajul cu Ashton Kutcher, notează click.ro.

Confesiunea lui Demi Moore aduce cu ea reflectări asupra imaginii de sine care este pusă adesea sub semnul criticii exterioare. Lumea efervescentă a Hollywoodului poate distorsiona într-o clipă realitatea, iar ceea ce înseamnă succes este adesea o luptă continuă pentru supravieţuire, după cum dezvăluie actriţa. Cartea nu este numai o autobiografie, dar şi o lecţie pentru cititori. Demi Moore spune la un moment dat, potrivit sursei citate: „Dacă porţi în suflet apăsătoarea greutate a ruşinii şi a traumelor nerezolvate, oricâţi bani şi oricât succes şi celebritate ai avea, nu înseamnă nimic”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/demi-moore-despre-viol-depresie-abuz-de-alcool-si-droguri-cartea-actritei

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava