Concert pascal
MOPAN Suceava

Fetele lui Demi Moore o imploră pe actriță să-i acorde odată divorțul lui Ashton Kutcher.
Rumer, Scout și Tallulah Willis vor ca mama lor, 50, să divorțeze de Ashton cât mai curând, după un an de când acesta a fost prins că a înșelat-o, pentru a putea pune punct acestui capitol din viața ei.
”Demi pur și simplu nu poate să renunțe la Ashton, în ciuda faptului că el a putut să facă asta, iar fetele ei cred că nu este un lucru sănătos sau care să o ajute în vreun fel pe ea. Ele o imploră să uite de Ashton și să-și vadă de viața ei, mai departe! Toate cele trei fete o imploră să divorțeze de Ashton și să înceteze să vorbească despre el, ele cred că ar trebui ca ea să se preocupe doar de viitorul ei și să nu se mai gândească la ce face el.”, a declarat o sursă, scrie showbizspy.com.
Aceeași sursă a adăugat: ”Demi refuză să renunțe, iar fetele ei încearcă totul pentru a o face să treacă peste despărțire și pentru a o face să înțeleagă că totul s-a terminat. Ele își iubesc mama, dar vor ca ea să înceteze să mai vorbească despre Ashton!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava