Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Moore a sfătuit-o pe Rumer Willis, 26, să nu apeleze vreodată la chirurgia estetică, pentru că este periculos. Asta după ce Rumer a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care părea că și-a ar fi apelat la injecții pentru a-și mări buzele, potrivit contactmusic.com. Astfel, „Demi a adunat câteva dintre prietenele fetei sale și le-a vorbit despre efectele negative care vin o dată cu operațiile estetice”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul american National Enquirer.

Chiar dacă Demi a negat că și-ar fi făcut operații estetice, vedeta în vârstă de 51 de ani a stârnit destul de multe zvonuri în presa de peste ocean de-a lungul anilor, zvonuri conform cărora și-ar fi pus implanturi mamare, ar fi făcut liposucție, și-ar fi mărit fundul și coapsele sau că și-ar fi injectat colagen în buze. „Dar acum Demi este împăcată cu gândul că îmbătrânește. A jurat că nu va mai apela la nicio astfel de procedură. Surse din interiorul familiei spun că, des, Demi vorbește cu fetele sale, Rumer, 26, Scout, 23, Tallulah, 20, și le explică de ce nu este bine să-și schimbe aspectul fizic. [..] Este îngrijorată că Rumer și surorile ei ar simți presiunea de a se transforma într-un ideal hollywoodian imaginar.”, a mai spus aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava