Galerie foto43 poze în acest set

Numeroşi membri ai PDL Suceava au fost prezenţi joi, de Ziua Bucovinei, la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun din curtea sediului Organizaţiei Municipale, de pe strada Aleea Trandafirilor. Evenimentul a avut loc în prezenţa preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, a liderului organizaţiei judeţene Suceava, senatorul Gheorghe Flutur şi a deputatului Sanda-Maria Ardeleanu. Într-o atmosferă familială, membrii şi simpatizanţii PDL Suceava au asistat la aprinderea luminilor de Crăciun, după care au ascultat un concert de colinde şi cântece din Bucovina, susţinut de tineri artişti populari din întreg judeţul, printre care Andreea Chisăliţă şi Valentin Bertea.

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava PDL, deputatul Ioan Balan a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de el la acest eveniment, precizând că „închidem o zi importantă pentru suceveni, şi anume Ziua Bucovinei. Ne bucurăm de două ori. O dată pentru că e Ziua Bucovinei, şi o dată ne bucurăm cu cei mici la aprinderea luminilor de Crăciun. Şi de ce nu, ne bucurăm şi de vocile acestea minunate care ne încântă cu colinde şi cântece din Bucovina. La Mulţi ani Bucovina! La Mulţi Ani Suceava!”. El a amintit că aprinderea luminilor de Crăciun de la sediul PDL Suceava este primul eveniment din seria celor care vor fi organizate de democrat liberali în perioada sărbătorilor de iarnă. Ioan Balan a spus că pe data de 5 decembrie a.c. va fi organizat un concert de colinde în cartierul Burdujeni, şi vor fi acordate premii şi cadouri celor mici, iar pe 6 decembrie, tot la sediul PDL Suceava, de pe Aleea Trandafirilor, copii vor primi cadouri de Moş Nicolae.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a subliniat că evenimentul de la sediul organizaţiei municipale a fost organizat şi pentru a marca Ziua Bucovinei. Gheorghe Flutur a apreciat în mod special spectacolul susţinut de tinerii artişti populari suceveni. „Aceşti copii, perle ale Bucovinei, ne cântă şi ne încântă. Au venit să ne colinde, să ne cânte melodii despre Bucovina, şi ce poate fi mai frumos decât să stai la poala bradului să vorbeşti, să omagiezi şi să aplauzi Bucovina. La Mulţi Ani Bucovina! La Mulţi Ani Suceava! La Mulţi Ani români!”, a spus Flutur. Prezentă alături de ceilalţi membri ai PDL la aprinderea luminilor de Crăciun, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a ţinut să sublinieze că Ziua Bucovinei este cel mai potrivit moment „să ne gândim la ţinutul nostru, la frumuseţea acestui rai, la ceea ce poate avea bucovineanul mai frumos în suflet şi în minte”. „Gândul nostru este la întreaga Bucovină, şi la românii din Bucovina din partea de Nord, şi la toţi cei care astăzi simţim mai mult ca niciodată că suntem bucovineni”, a spus Ardeleanu.

Toţi cei care au fost prezenţi joi la evenimentul de la sediul PDL Suceava au fost serviţi cu ceai, vin fiert şi cozonac, iar cei mici au primit câte o ciocolată.

Democrat liberalii suceveni au venit în număr mare la aprinderea luminilor de Crăciun de la sediul organizaţiei municipale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Mihaela T.

  Kitro,
  Eu personal nu m-am impiedicat de turisti italieni dar cert este ca Bucovina a fost promovata cu multa migala in timpul lui Flutur.Spre stiinta ta , am intrebat si eu acolo de unde sunt acele pliante si mi s-a raspuns ca s-au primit de la Asoc.Italiana de turism , deci……Hai sa nu stam sa verificam urmarile , ci efortul si bunele intentii ceea ce acum lipsesc cu desavarsire.Si nu mai avea aerul asta de a critica orice poarta sigla Flutur , daca ai fi o persoana realista ai face diferenta intre ce a fost Bucovina si ce a ajuns sub proasta conducere de acum.

 • http://SiteWeb... MARIA LOGHIN -SUCEAVA

  Ce-i Kitro dement , te-ai trezit din betie si te-ai dat la scuipat de-ale tale cretineli?
  Zi-i ma…..
  Bate vantu pe ponton
  Unde zace Kitrofon
  Mort de beat i-acest ratat
  Si miroase a rahat!
  Crapa inima in el
  Ca Flutur este rebel
  Nu se lasa de iubit
  Bucovina, pamant ravnit
  De Nechifor habarnist
  Tontalau si trombonist
  MOrt de lene si minciuni
  Ca si Ponta , oameni buni!
  Ambii doua haimanale
  Care ne trag doar la vale!
  Ni-i votati mai oameni buni
  C-o s-ajungem la nebuni
  Fara bani si fara tara
  O sa o dam rau in bara!

  Si ca ti-a fost dor de mine , Fitrofoane tine minte 7 cuvinte:NU MANCA RAHAT CA ITI PUTE GURA!

  Mult ravnit

  • http://SiteWeb... Kitrofon_Armaghedon

   Exista o speţă clasică in literatura orală populară,anume aceea in care doi cetaţeni cinstiţi,ne-membri ai pedele,aveau o dilemă grea,pentru ca pe amândoi îI chema Cacatnegru Ion,ceea ce le crea numeroase dificultati,mai ales poştale – de exemplu ,cand erau ei mai tineri, factorul le incurca scrisorile de la gagici,ceea ce constituia o sursa perpetua de conflicte diplomatice si nu numai. De aceea s-au hotarat sa rupa pisica si au stabilit ca unul din ei sa-si schimbe numele,dar numaidecât ! Asa ca ,intr-adevar,la prima postare a lui Cacatnegru Ion ,ce sa vezi? S-a semnat Cacatnegru Ion-Havirna in timp ce ălalaltu’,mai nuanţat,se semna Cacatnegru Ion-Havârna…
   Asa si unii dintre admiratorii domnului Flutur,ca sa nu se creeze confuzii,adica sa nu cumva sa creada lumea ca scrisorile lor de dor si respect emana din aceeasi incapere binecuvantata,toate pastoralele duminicale,toate filipicele anti-kitrofonesti,toate operele lirice aburinde sunt semnate si cu apartenenta geografica a omului – Maria Loghin-Suceava,Carmen de la 200 de km.,Tudosa Gherasim-Ilisesti,in sensul că sa ne trăiesti la multi ani,multiubitesistimate fluture,sa-ti faci case in Ipotesti dar si copii precum si la Austria,că om ca tine nu-i,halal sa ne fie,fire-ati voi ai dracu’ de uslasi nenorociti care ne-ati luat lumina lumii si l-aţi bagatără pe bietul om unde nici nu se gândea, ba l-ati mai facut si second-hand…
   Daca ma gandesc bine,se intelege acum de ce va zice lumea “rătăciţi”,cât despre lirica voastra populară eu va incurajez sa continuati,sa scoatem o antologie (ca si asa o sa fim capitala culturala a Europei…) care se va intitula „Kursul skurt de pupare a kurului a unei molii care a adus dar a si dus si a pus Bucovina pe hartă”,cu o prefaţă de Maria Loghin-Suceava,fostă fată mare-n adunare,acum mică dar sculăţică…
   Jihad lejer !

 • http://SiteWeb... DONISAN

  Succes in noul sediu , desi unii va blameaza , tineti cont ca tot mai multi si-au dat seama de adevarata fata USL , SUNT SATUI DE MINCIUNI , PROMISIUNI FALSE , MINISTRI CORUPTI SI INCAPABILI , PRESEDINTI DE CONS.JUD-VEZI AL NOSTRU-LENESI , PLAGIATORI , IMPOSTORI, LAUDAROSI SI INCOMPETENTI.Iar dvs.dle Gheorghe Flutur , bine ati revenit in mijocul nostru , aiciva sta cel mai bine sa stati desi sunteti ocupat la Bucuresti , ne face placere sa va revedem!

 • http://SiteWeb... The_Old_Kitro…

  @Mihaela
  Imi permit sa-mi exprim o nelamurire si sa va fac o sugestie,cu riscul de a va tulbura/conturba din contemplarea dvs. avandu-l ca obiect ba chiar ca subiect pe domnul flutur…
  Deci,la punctul 3.,"…sa mai am emotii placute ca cele simtite in 2011…",ati avea amabilitatea sa ne comunicati de urmare (suntem in 2013) si sa ne spuneti daca v-ati impiedicat de vreun turist din Alpii italieni sau din alti Alpi dupa ce acestia vor fi lecturat pliantele si daca da,unde anume iar daca nu,tot unde…
  Ca nu rezulta,ori ca nu le explica bine domnul Flutur ori ca nu au gasit Craciun in Bucovina care era un fel de ghereta in centrul orasului,cam pe unde era statuia unuia de-i zicea Petru I Musat precum si un numar de gherete unde se vindeau imitatii de carnati,dobă si altele ale porcului dar mai erau si panouri in care se vorbea de pomana porcului,la Gura Humorului.. Sa nu fi prins italienii trenuletul din centru sau sa fi scapat avionul de Suceava?
  De aceea eu zic sa mai introduceti un punct,3 bis, sau chiar 3,14 in care sa precizati un supliment de "…emotii placute cacele,etc…",sa fie acolo de rezerva,pentru anii ce vin,pana la re-urcarea pe tron a favoritului dvs.
  Adicatelea,cam pe cand a zbura porcu'…

 • http://SiteWeb... The_Old_Kitrofon

  Dar de ce nu se pronunta in mod irefutabil infatigabila barda (ca feminin de la "bard"…)Maria Loghin-Suceava? Pentru ca sunt evenimente zemoase,pline de lirism,care necesita acordarea lirei si ziceri de bine,in sensul ca cât îi nenea Ghiţă-n floare /in nemica nu ne doare !
  Precum si alte povestiri…
  Ca doar asa se face cand asa un om mare a pus Bucovina pe harta care statea ea ca proasta ne-pusa si asa a aflat lumea prin pliante in perioada 2008-2012 ca exista si in anul 2018 va fi capitala culturii europene si anume in centru,pe dreapta,langa gheretele verzui unde miroase frumos a cârnaţi afumaţi in cadă si a produse secundare debitate de clientii de la renumitul pub bucovinean Oskar Wilde,de felul sau din Wikow de Sus,precum si de la lacasul de cultura Underground care seamana in mod suspect pe dinafara cu birtul din spatele fostei gari Gura Putnei…
  Altfel,mare dandana la alegerile de la pedele,auzi sa-i fure ei maretului om 3 (trei) voturi…
  Ca doar nu se termina aici,doamne fereste,mai sunt reforme de facut,mai sunt oi,mai sunt dealuri,mai sunt pliante.. O,vino odata ,măreţ viitor !

 • http://SiteWeb... Carmen

  Dorinţe sub bradul de Crăciun

  Joi s-a produs incredibilul: am contrazis-o pe doamna deputat Ardeleanu. Cu duritate. Imi cer scuze, nu merita acest lucru.

  Pentru că de mâine încep sărbătorile de iarnă, aşez public sub bradul de Crăciun al PDL speranţele, dorinţele şi urările mele:

  – îi doresc ca PDL să găsească forţa de a redeveni un partid politic puternic;
  – aş dori ca investitori strategici să înfiinţeze divizii în Bucovina şi în Moldova, ca urmare a iniţiativelor PDL;
  – aş dori ca nivelul de trai să crească în Bucovina şi Moldova, ca urmare a investiţiilor directe efectuate;
  – doresc din tot sufletul ca specialiştii (ingineri, medici, agronomi etc.) să poată profesa în domeniul în care au studiat, să nu mai fie nevoiţi să presteze munci necalificate în Italia şi Spania;
  – doresc să li se ofere tinerilor absolvenţi şansa ocupării unui loc de muncă decent plătit;
  – sper ca angajaţii să-şi dezvolte deprinderile necesare, astfel încât serviciile prestate să fie compatibile cu cele solicitate de UE;
  – le doresc copiilor să nu mai crească departe de părinţii obligaţi să lucreze în străinătate;
  – doresc un PIB naţional şi regional sănătos, ca urmare a iniţiativelor economice sănătoase ale PDL;
  -le doresc tuturor nou-născuţilor să aibă parte de cei 500 Euro prevăzuţi în Legea Educaţiei;
  – cred in maturitatea politică a politicienilor PDL şi a domnului Flutur (cu ale cărui idei m-am sincronizat de mai multe ori), care vor şti ce să facă, pentru ca aceste dorinţe să devină realitate;
  -le doresc sucevenilor să aibă un teatru profesionist

  Urez tuturor ”Sărbători fericite!”

  Tu ce-ţi doreşti? Scrie şi aşează sub brad, doar astfel poţi ajuta!

  • http://SiteWeb... Mihaela T.

   Frumoase ganduri Carmen , iubesc oamenii cu sufletul pur ca al tau care au inima deschisa pentru Bucovina noastra.Ce-mi doresc eu?
   1.sa fim mandri ca suntem bucovineni , sa ne mandrim de valorile pe care le avem in acest tinut de vis
   2.sa primim cu ospitalitate toti romanii si nu numai , care doresc sa vada ce a devenie BUcovina in perioada 2008-2012
   3.sa mai am emotii placute ca cele simtite in 2011 cand la o cabana turistica di Alpii Italieni am gasit la receptie pliante cu ,,Craciun in Bucovina" in care Gheorghe Flutur le explica turistilor de ce trebuie sa aleaga Bucovina ca destinatie turistica
   4.sa continue actuala cond.a CJ promovarea facuta de PDL si dezvoltarea zonei din toate punctele de vedere
   5.sa le dea Dumnezeu minte sucevenilor cand se duc la vot , sa voteze cu constiinta , nu cu gandul la stomac
   6.sa traim timpuri mai bune , sa nu mai fim mintiti si umiliti de actualii guvernanti.
   Astea sunt primele mele dorinte legate de Bucovina pentru anul 2014.Va urez sa aveti ganduri bune , sanatate si luciditate.Doamne ajuta!

 • Pingback: Agenda – noiembrie 2013 | Sanda Maria Ardeleanu | Cuvântul... dinspre şi către mine()

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava