Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că joi, 5 decembrie a.c., PDL va organiza un miting de protest în faţa Palatului Administrativ din Suceava. El a arătat că mitingul va începe la ora 14:30, la protest fiind invitaţi să participe toţi sucevenii nemulţumiţi de faptul că actuala guvernare USL ignoră complet judeţul Suceava. Flutur a spus mitingul este organizat după ce nici unul dintre cele aproape 300 de amendamente la Legea bugetului de stat pe 2014 depuse de parlamentari PDL de Suceava nu a fost aprobat. „Asta demonstrează o totală indiferenţă din partea USL faţă de judeţul Suceava. Şi dacă mă uit şi la harta programului de autostrăzi din România, acolo unde Nordul Moldovei, şi în special Suceava nu există, putem să spunem că actualul Guvern USL ignoră total această zonă a ţării”, a precizat liderul PDL Suceava. Gheorghe Flutur a acuzat USL că nu a aprobat nici măcar amendamentul la Legea bugetului prin care se solicitau fondurile necesare realizării studiului de fezabilitate pentru o autostradă care să lege Nordul de Sudul ţării, deşi această autostradă este inclusă în programul european de transporturi. „În schimb văd că fac autostrăzi către Alexandria sau Craiova, dar nu se vorbeşte nimic despre o autostradă Nord – Sud”, a subliniat Flutur. El a arătat că actuala putere a respins amendamentele depuse de parlamentarii PDL pentru alocarea de fonduri pentru şoselele de centură din Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni, dar şi cele pentru modernizarea DN 17 B de la Vatra Dornei la Broşteni. Gheorghe Flutur a arătat că USL nu a fost de acord nici cu alocarea de fonduri pentru continuarea lucrărilor la modernizarea drumurilor Gura Humorului – Suceviţa, Mălini – Borca, sau Suceava – Zahareşti – Berchişeşti. „Pe de altă parte, Victor Ponta declarat că va aloca fonduri pentru un nou computer tomograf la Spitalul Judeţean Suceava, însă amendamentul nostru depus în acest sens a fost respins de USL. Şi mai mult, nu au fost votate nici amendamentele pentru spitalele din Fălticeni, Rădăuţi şi Siret, pentru continuarea lucrărilor la pârtia din Câmpulung Moldovenesc, pentru baza sportivă şi de agrement din Suceava şi pentru sala de sport de la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare din Suceava, şi pentru alte investiţii la colegiile sucevene Petru Rareş, Dimitrie Cantemir şi Mihai Eminescu”, a declarat Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că USL a respinsa şi amendamentele care vizau realizarea de investiţii în infrastructură, şcoli şi biserici în aproape toate localităţile judeţului, dar şi un amendament cu privire la introducerea cadastrului gratuit la nivelul întregii ţări. „Sunt suficiente argumente pentru a lupta până la capăt pentru interesul acestui judeţ. Şi vom arăta indiferenţa arătată de USL faţă de acest judeţ”, a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Felician

  asta e cea mai buna lectie pe care au trebuit sa o primeasca bucovinenii pt.prostia lor.Tare mai erau harnici la vot pt.a schimba PDL-ul si ce-i mai grav pt.a-l da jos pe Flutur!Na , luati desteptilor de la dragii vostri Usl-isti rasplata ca v-ati ingramadit sa-i votati!Pensionarii fara creier poate mai au putin de trait , da noi tinerii ce vom face?La asta trebuiau sa se gandeasca mosnegii cand vai ce caz au facut ca le-au luat 10mlei la pensie!Usl-ul o sa va ia si chelea de pe voi , asa va trtebuie , tontilor!
  Dle Flutur , felicitari ca va luptati pt.Bucovina , incerc sa vin si eu la miting!

 • http://SiteWeb... Bondar Veronia

  O sleahta de ticalosi care distrug tot ce a fost facut bun pt.Bucovina!Era de asteptat sa fie totul o mare pacaleala , ce fel de oameni suntem cand putem minti cu atata nerusinare.Si Nechifor asta a preluat modelul de la cei mai mari lui , un escroc ordinar e si el!Va regretam dle Flutur , din pacate e tarziu!

 • http://SiteWeb... Mariana

  Domnule Flutur ne cerem iertare ca nu v-am inteles proiectul pentru Bucovina! Se implinesc doi ani de hibernare usl-ista ,iar Bucovina nu mai exista in spatiul public!Sunt foarte multi oameni de buna credinta care isi doresc sa reluati lupta pentru recastigarea Bucovinei si punerea ei la locul cuvenit si meritat!Ne-am lamurit cu actualii conducatori ce promoveaza programul anti Bucovina!

  • http://SiteWeb... andrada

   Dumnezeu sa va calauzeasca dn.Flutur pentru Bucovina , ca astilalti sunt niste nemernici toti!

  • http://SiteWeb... solomon vicu

   Interesante puncte de vedere.Ma bucur ca lumea incepe sa se destepte , da Mariana , asteptam tot mai multi oameni de bine pt.Bucovina sa se alature revenirii Bucovinei unde ii era acum un an locul:principala destinatie turistica si culinara a Romaniei.Acum e liniste , o stare de hibernare totala din partea USL.MANCA-I-AR LUPII!

 • http://SiteWeb... daniela

  Cum naiba ne-am procopsit cu blestematii astia de USL-ISTI !!!!SI NECHIFOR CE ZICE LA TOATE ASTEA????????????????Nechifor , raspunde mincinosule!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava