MOPAN Suceava

Sala ”Ion Ceangă” din Suceava a fost din nou animată, din păcate fără spectatori, de zgomotul făcut de tinerii handbaliști de la CSU din Suceava într-un meci oficial. La primul turneu din acest an, echipa suceveană pregătită de Vasile Boca au participat doar trei din cele patru echipe invitate, formația LPS Iași fiind nevoită să declare forfait din pricina cazurilor de COVID-19 existente la nivelul lotului de jucători. Gruparea suceveană a făcut senzție reușind să câștige fără drept de apel cele două partide din program. Gruparea pregătită de Vasile Boca a dispus cu scorul de 48-24 (24-11, 24-13), de CSM Focșani și apoi a învins cu 41-14 (16-7, 25-7) pe CSȘ Medgidia.

„Avem la dispoziție o generație de excepție care are un viitor strălucit. Îmi pare bine că tinerii noștri au trecut cu bine peste perioada de pauză cauzată de pandemie și cred că s-a văzut din plin dorința lor de a juca. Îmi doresc să câștigăm fiecare meci și fiecare repriză, pentru că obiectivul nostru pentru acest sezon este cucerirea unui nou titlu național”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

Echipa de juniori II a Clubului Sportiv Universitar, se bazează în actuala ediție de campionat pe următorul lot de jucători: Dragoș Podovei, Florin Sîrghie, Ștefan Leonte, Ștefan Armanu, Alexandru Focșăneanu, Sorin Grigore, Emilian Huțuleac, Eric Moldoveanu, Bogdan Niculaie, Codrin Radu, Alexandru Reuț, Daniel Stanciuc, Claudiu Stejar, Matei Tancău și Cătălin Zarițchi.
Această generație, care este un de excepție, are în palmares titlul național de juniori III, cucerit în anul 2019, la Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava