Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Suceava a pregătit o ofertă bogată de evenimente: demonstrații de intervenție în situații de urgență, târg de antichități, atelier de creație, mini-petrecere și lansare de carte pentru prichindei.

De vineri până duminică, 1 – 3 aprilie 2016, parterul Iulius Mall Suceava se va transforma într-un spațiu de expoziție a unor obiecte cu patina timpului. Târgul de Artă și Antichități reunește numeroși colecționari, dornici să prezinte „comorile” pe care le-au strâns din toate colțurile lumii. Piese de mic mobilier, bijuterii, filatelie, numismatică, porțelanuri, cărți, ceasuri, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele se numără printre articolele ancorate în trecut, pe care clienții Iulius Mall le vor putea admira și achiziționa. Târgul de Artă și Antichități este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Sâmbătă este o zi dedicată distracției pentru copii. Cei mici sunt așteptați de la ora 14.00, în zona Kidsland, la atelierul de creație. Alături de specialiștii Creativ & Deco, năzdrăvanii vor realiza globuri decorative cu elemente tematice specifice primăverii, punându-și în valoare îndemânarea și imaginația. De la ora 16.00, buna-dispoziție se mută la petrecerea clovnului Bobo. Invitați sunt toți ștrengarii care vor să se amuze participând la jocurile, concursurile și farsele pregătite de îndrăgitul personaj.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, copiii și părinții sunt invitați în librăria Cărturești, acolo unde se va desfășura o lansare de carte pentru preferințele celor mici. Cartea „Poezii – Jucării, desene pentru copii” este semnată de Luminiţa Tonolla și include tot ceea ce îi atrage pe micuți.

Duminică, de la ora 12.00, în parcarea Iulius Mall, Jandarmeria Suceava va prezenta o serie de manifestări aniversare. Publicul va avea ocazia să admire o expoziţie de tehnică auto şi de armament şi să asiste la demonstrații de intervenţie. Un moment spectaculos de dresaj va fi oferit de câinii special antrenați, care vor parcurge pista cu obstacole şi vor prinde „hoţi”. Evenimentul este organizat pentru a sărbători Ziua Jandarmeriei, care se celebrează în fiecare an, pe 3 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava