Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul acesta, actorul care l-a interpretat pe Medalion Codruț Fieraru, în „Inimă de țigan”, va deveni din nou tată și muncește din greu pentru familia lui. Denis Ștefan a povestit, într-un interviu acordat jurnaliștilor Click!, ce proiecte are și în special despre rolul lui Mihai Viteazu, din pelicula în care joacă împreună cu Maia Morgestern.

„Mai avem de făcut niște filmări, completări, pentru un film despre viața lui Mihai Viteazu, în care joacă Maia Morgestern, e mama lui, iar eu interpretez rolul domnitorului. (…) Cât despre alte oferte în seriale sau telenovele, nu depinde de mine. Eu, dacă mi se scrie ceva, răspund prezent, dar aici depinde de producători, de regizori. Între timp mai avem ce filma, ca să zic așa, nu aștept pe nimeni.”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Denis Ștefan, care va avea o premieră anul acesta, pe 8 noiembrie, cu „Sabina – Tortured for Christ, the Nazi Years”, un film în care mai joacă Adrian Titieni, Valentin Teodosiu sau Șerban Pavlu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-denis-stefan-primele-declaratii-despre-rolul-lui-mihai-viteazu-filmul-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava