Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi toţi au crezut că principalul motiv pentru care Denisa Tănase a decis să divorţeze de soţul ei, Cornel Brotac, în urmă cu un an, a fost infidelitatea, bruneta a mărturisit recent că adevărul este altul, potrivit click.ro.

”Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei, nu am intrat în căsnicie cu părinţii la pachet”, a dezvăluit Denisa Tănase la emisiunea ”Teo Show”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/denisa-de-la-bambi-da-cartile-pe-fata-motivul-pentru-care-divortat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava