Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi a trecut printr-un divorţ, Denisa de la Bambi încă îşi doreşte să aibă o familie împlinită şi fericită. Ea a mărturisit într-o emisiune televizată că ar vrea să aibă două fete gemene, conform click.ro.

„Mai cred în familia aia fericită pe care o avem noi acasă. Îmi doresc foarte mult copii. Îmi doresc două fete. Uite ieri, mergeam cu maşină pe stradă şi la un moment dat pe trecerea de pietoni au trecut două surori gemene, cam la 10-11 ani, frumoase foc, cu părul lung. Mi-am făcut cruce şi am: „Doamne aşa da-mi, pentru că îmi doresc fete!” Nu m-am gândit niciodată la gemene, dar cele de ieri erau absolut superbe. Şi faptul că am avut căsătoria asta care nu a fost cu happy end, nu a funcţionat şi a urmat şi divorţul, asta nu înseamnă că mi-am pierdut încrederea în ceea ce înseamnă viaţă de familie. Cu toate că trăim într-o lume în care vremurile s-au schimbat şi te cruceşti de ceea ce vezi în jurul tău, poate sunt naivă, dar continui să cred că există cupluri fericite”, a declarat Denisa Tănase, la Antena Stars, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/denisa-de-la-bambi-isi-doreste-copii-mi-am-facut-cruce-si-m-am-rugat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava