Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava va începe pregătirile pentru retur la începutul săptămânii viitoare, pe data de 21 ianuarie, iar în aceste zile oficialii grupării sucevene încearcă să structureze programul de pregătire din intersezon. Au fost perfectate până acum două meciuri amicale. Pe 9 februarie, „galben-verzii” se vor confrunta cu gruparea de liga secundă Aerostar Bacău, partida urmând să se dispute pe teren neutru, la Piatra Neamţ. O săptămână mai târziu, pe 16 februarie, Foresta va primi la Suceava vizita celor de la Şomuz Fălticeni.

Formaţia de pe Areni îl va păstra pe bancă şi în sezonul de primăvară pe antrenorul Selim Benachour, însă lotul de jucători a suferit transformări importante în pauza de iarnă. S-a renunţat la nu mai puţin de opt jucători, este vorba de portarii Alexandru Cotună şi George Niga, fundaşii laterali Ion Ghimp şi Robert Beldiman, precum şi la mijlocaşii Ryad Parouty, Laurenţiu Roman, Claudiu Aioanei şi Fares Djermoune.

Acum, sucevenii trebuie să găsească soluţii pentru înlocuirea celor plecaţi, în condiţiile în care şi aşa lotul de jucători nu era unul numeros, iar startul pregătirilor bate la uşă, primul antrenament din 2019 fiind programat pe data de 21 ianuarie. Deocamdată, la capitolul veniri, e dată ca sigură doar înregimentarea portarului Florin Logofătu.
În prezent în vârstă de 23 de ani, Logofătu se anunţa un portar de mare viitor în perioada junioratului. La 14 ani a ajuns la Academia lui Gheorghe Hagi, iar la 16 ani a fost transferat de gruparea italiană Novarra. La 21 de ani a revenit în România, iar după un scurt periplu în eşalonul al doilea, la Gloria Buzău, cariera sa a intrat într-un con de umbră, ajungând să evolueze în ultimul timp la gruparea de Liga a IV-a Viitorul Vereşti.

Oficialii Forestei au mai pus ochii pe doi tineri jucători de la Liceul cu Program Sportiv, este vorba de mijlocaşul Daniel Bejenar şi de portarul Augustin Cărbune, component al echipei naţionale de juniori a Republicii Moldova.

Pentru ocuparea tuturor poziţiilor deficitare, gruparea suceveană intenţionează aducerea a 4-5 fotbalişti noi, în afara postului de portar existând interes pentru aducerea unui atacant, a unui fundaş stânga şi a unui mijlocaş. De asemenea, se caută şi 2-3 juniori de calitate, care să poată evolua de drept în primul unsprezece.
Returul Ligii a III-a va debuta pe data de 2 martie, atunci când Foresta, ocupanta poziţiei a şasea în ierarhia la zi a Seriei I, va primi pe Areni vizita celor de la FC 2 Botoşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava