• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto32 poze în acest set

După mai multe amînări, groapa ecologică de gunoi de la Moara ar putea deveni funcțională în aproximativ o lună. La Consiliul Județean Suceava a fost semnat contractul pentru punerea în funcțiune a platformei în regim de urgență, iar astăzi a început procesul de predare a instalațiilor. Contractul pentru operarea temporară a gropii a fost încheiat cu asocierea formată din firmele sucevene „Florconstruct”, „Fritehnic” și „Ritmic”, după ce s-a primit adresa oficială de la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, ca urmare a respingerii, ca nefondată, a plîngerii „Diasil”. Platforma de la Moara va fi deservită de 60 de persoane. Depozitul ecologic a fost realizat de Consiliul Județean cu fonduri europene. Valoarea proiectului este de aproape 11 milioane de euro. Investiția este finalizată de mai mulți ani, dar a fost blocată din cauza contestațiilor înregistrate la licitația pentru desemnarea operatorului.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava