MOPAN Suceava

De Ziua Culturii Naționale, în mai multe localități din județ au fost organizate ceremonii de depuneri de jerbe de flori la statuile poetului Mihai Eminescu și compozitorului Ciprian Porumbescu din Suceava . Ceremoniile au început la bustul lui Mihai Eminescu din apropierea Teatrului Municipal Matei Vișniec, acolo unde autortățile județene și locale, precum și reprezentanți ai mai multor instituții și ai societății civile au depus jerbe și coroane de flori. După acest moment, vicepeședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a depus o jerbă de flori și la burstul compozitorului Ciprian Porumbescu din parcul central al Sucevei.

O altă cereminie a avut loc în în localitatea Călinești Cuparencă, unde după depunerea de jerbe la bustul lui Mihai Eminescu, copiii și elevii din acest sat și din comuna Șerbăuți au recitat și au cântat în numele marelui poet național.

Tot astăzi, la Mănăstirea Putna a fost oficiată slujba parastasului pentru poetul național Mihai Eminescu. La finalul acesteia, Niculai Barbă, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, a depus în numele acestei instituții o jerbă de flori la statuia poetului din incinta mănăstirii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava