Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, cere ministrului transporturilor, Lucian Șova, suplimentarea curselor aeriene Suceava-București și retur efectuate de către compania națională TAROM, de pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava.  Parlamentarul social democrat a adresat în acest sens o interpelare ministrului Șova în ședința de plen a Camerei Deputaților de luni, 17 septembrie.

”Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava dispune, în urma modernizării, de o nouă pistă asfaltată, un nou turn de control și un sistem de aterizare instrumentală. Lucrările de modernizare și de extindere a aeroportului, care au fost demarate în anul 2013, au venit în sprijinul dezvoltării județului și situării acestuia pe harta aeroporturilor internaționale. Totodată, au venit și în sprijinul cetățenilor care doresc să călătorească cu avionul. Începând din data 12 noiembrie 2015, compania națională TAROM a reluat cursele directe București – Suceava – București, efectuând și în prezent curse zilnice și accesibile călătorilor. Datorită interesului cetățenilor din județul Suceava de a călători spre București, numărul pasagerilor a crescut, astfel încât se impune suplimentarea curselor regulate către această destinație. Solicitările adresate la cabinetul parlamentar vizau suplimentarea cu o cursă în cursul dimineții de luni pe ruta Suceava –București și o altă cursă pe ruta București –Suceava în după-amiaza de miercuri. Ca urmare, am solicitat, un răspuns în scris, ministrului transporturilor dacă este posibil suplimentarea zborurilor pe ruta București-Suceava-București, curse directe, care vor fi efectuate de către compania națională TAROM, în același regim financiar”, a declarat Cobuz.

Deputata Cobuz cere ministrului transporturilor suplimentarea curselor aeriene directe Suceava- București și retur, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava