MOPAN Suceava

Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a fost luată la întrebări în ședința Biroului Permanent Municipal Suceava a PSD de vineri după amiază în legătură cu comportamentul său politic din ultima perioadă care s-a abătut de la linia partidului încâlcând deciziiile acestuia însă nu a primit nici o sancțiune. Pe surse am aflat că Marcelei Cobuz i s-a reproșat faptul că s-a abținut la votarea Legii pentru sărbătorirea Unirii Basarabiei cu România, alături de patru parlamentari UDMR și că nu a respectat decizia partidului la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Parlamentara social democrată a răspuns că în ceea ce privește votul la moțiune sunt speculații și că a votat „bila albă cu mâna albă și bila neagră cu mâna neagră” și că la legea privind Unirea Basarabiei cu România așa a considerat că trebuie să se abțină. Deputatei PSD i s-a mai reproșat faptul că deși de doi ani PSD se luptă cu președintele Klaus Iohannis, aceasta postează pe rețeaua de socializare fotografii împreună cu șeful statului, răspunsul fiind ”sunt mândră de această fotografie”.

Aceleași surse susțin că Marcelei Cobuz i s-a atras atenția că a ajuns prea repede într-o poziție de vârf, că nu a crescut natural în partid și nu cunoaște disciplina de partid. Colegii săi i-au spus că nu este de acceptat comportamentul pe care îl are, atât timp cât grupul de consilieri ai PSD Suceava arată că există o echipă puternică și omogenă, luptă împotriva PNL, dar aceasta transmite un altfel de mesaj și votează contrar deciziilor partidului.

Sursele afirmă că în cadrul ședinței, liderul Organizației Municipale, Dan Ioan Cușnir, i-a atras atenția Marcelei Cobuz că în ședința BPM când s-a decis excluderea lui Cristian Boberschi, fost consilier local, pentru nerespectarea deciziilor de partid, a votat pentru, ceea ce înseamnă că este de acord cu principiul că cei care nu respectă deciziile partidului trebuie sancționați.

Cușnir a avut și un apel ca deputatul să învețe din greșeli și speră ca ea va înțelege că într-un partid este vorba despre echipă, empatie cu colegii, altruism, hărnicie și modestie. La ședință au fost prezenți liderul organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, senatorul Virginel Iordache și secretarul de stat în Ministerul Mediului, Eugen Constantin Uricec.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava