MOPAN Suceava

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, este convins că alegătorii suceveni vor vota cu această formațiune politică la alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie 2016. Alexandru Băișanu candidează pentru un nou mandat de parlamentar, fiind pe primul loc pe lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaților. „Sunt convins că duminică, 11 decembrie, sucevenii vor alege ALDE, soluția corectă și echilibrată, pentru a putea promova și realiza proiectele de care județul Suceava are atâta nevoie”, a precizat Băișanu.

El a declarat că în momentul de față liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este personalitatea cea mai puternică a vieții politice din România. „Cea mai bună alegere pe care Suceava o poate face este ALDE! Acest partid are în fruntea sa pe cel mai bun prim-ministru al României, după 1989. Călin Popescu Tăriceanu a fost și este cel mai mare adversar politic al PDL, al portocaliilor, și al lui Traian Băsescu, a celor care au tăiat, fără să clipească, pensiile și salariile”, a subliniat liderul ALDE Suceava.

Alexandru Băișanu a spus că reprezentanții ALDE au demonstrat că știu să se țină de cuvânt, demonstrând în fața românilor că sunt capabili să își respecte promisiunile. Băișanu a spus că printre realitățile incontestabile din perioada în care Guvernul a fost condus de Călin Popescu Tăriceanu se numără dublarea pensiilor, creșterea salariilor, și implicit creșterea nivelului de trai pentru fiecare roman și fiecare sucevean. „Sprijinirea investițiilor românești, crearea de locuri de muncă pentru tineri, o Lege a salarizării corectă și decentă pentru toate categoriile profesionale, relaxarea fiscală și reducerea CAS-ului au fost și rămân priorități pentru ALDE. Un vot pentru listele ALDE la Camera Deputaților și Senat este un vot dat lui Călin Popescu Tăriceanu și proiectelor sale pentru Suceava și pentru România”, le-a transmis Alexandru Băișanu alegătorilor din județul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava