Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul Alexandru Băişanu a anunţat, astăzi, începerea activităţii în judeţul Suceava a Partidului Forţa Naţională, el fiind preşedinte al organizaţiei judeţene. Alexandru Băişanu, care este vicepreşedinte la nivel naţional al Forţei Naţionale, a organizat o conferinţă de presă împreună cu un alt vicepreşedinte de nivel naţional, suceveanul Florin Ţibichi, de profesie inginer IT, dar şi de preşedintele Oranizaţiei Municipale Suceava a partidului, Ovidiu Sluşariuc, fostul şef al Poliţiei Burdujeni şi fost rugbist de performanță, component al echipei naționale.

Alexandru Băișanu a declarat că Forța Națională este un partid înființat de el, Teeodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu, deoarece „am considerat că România nu are în prezent un partid naționalist, un partid care să cultive valorile naționale ale poporului român”. „În comparație cu celelalte țări din Europa, România nu are anticorpi în politică. Menirea noastră, a celor din Forța Națională este să demonstrăm românilor că această țară trebuie să rămână unită și să nu fie bazată pe ură și intrigi”, a spus liderul Forța Națională Suceava.

Alexandru Băișanu a mai adăugat că nici strânga și nici dreapta politică din România nu au reușit să convingă poporul român de valabilitatea proiectelor pe care le au, motiv pentru care Forța Națională vine cu un program ce se bazează pe dezvoltarea neamului românesc, una dintre priorități fiind educația.

Pe de altă parte, făcând referire la județul Suceava, Alexandru Băișanu a spus că peste 90% din organizațiile ALDE Suceava, partid pe care l-a condus, i s-au alăturat în noul proiect Forța Națională. Băișanu a precizat că Forța Națională va participa și la alegerile locale, dar și la cele parlamentare. Pentru alegerile de anul viitor pentru Primăria Suceava, Alexandru Băișanu a propus constituirea unei alianțe politice care să susțină un singur candidat care să se lupte cu actualul primar Ion Lungu.

Deputatul Alexandru Băişanu a pornit Forţa Naţională în judeţul Suceava. El spune că 90% din ALDE Suceava a trecut de partea lui, 6.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava