• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băișanu, a atras atenția asupra stării în care se află clădirea Muzeului Național de Istorie. Într-o întrebare adresată ministrului culturii, Lucian Romașcanu, deputatul ALDE precizează că Muzeul Național de Istorie a României este închis în proporție de 80% de 14 ani, având în patrimoniu peste 750.000 de piese rare, tezaurul fiind neasigurat, iar clădirea se află într-un stadiu avansat de degradare, după ce un nou proiect prevedea consolidarea clădirii și un muzeu complet, regândit complet. Alexandru Băișanu a mai spus că potrivit planului inițial, lucrările ar fi trebuit să fie demarate anul acesta, însă proiectul a fost amânat.

„Apreciind activitatea dumneavoastră în domeniu, vă rog să-mi comunicați care sunt soluțiile pe care le aveți în vedere pentru gestionarea și soluționarea situației cu privire la Muzeul Național de Istorie a României”, i-a transmis Alexandru Băișanu ministrului culturii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava