MOPAN Suceava

Deputatul sucevean Cezar Cioată, a declarat marţi că va candida din partea ALDE pentru funcţia de primar al oraşului Broşteni la alegerile locale de anul viitor. Cezar Cioată este copreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, alături de deputatul Constantin Galan. Cezar Cioată a fost ales deputat în anul 2012 din partea PP-DD. Cioată şi-a anunţat candidatura într-o conferinţă de presă susţinută alături de co-preşedintele ALDE la nivel naţional, Daniel Constantin.

Cezar Cioată a spus că a luat decizia de a candida pentru funcţia de primar în Broşteni deoarece vrea să contribuie la dezvoltarea localităţii în care familia sa trăieşte de cel puţin cinci generaţii. „În primul rând m-am decis să candidez pentru că e locul meu natal. Familia mea locuieşte în Broşteni de cel puţin cinci generaţii, ţin la oamenii de aici şi vreau să fac ceea ce este mai bine pentru ei. Chiar dacă acum Broşteniul se află într-o cădere din punct de dezvoltării economice, trebuie să-l aducem la locul care i se cuvine. Voi face totul pentru ca cetăţenii să fie mândri că locuiesc în Broşteni”, a declarat Cezar Cioată.

El a anunţat că dacă va fi ales primar, primul lucru pe care îl va face va fi iniţierea unui referendum pentru revenirea Broşteniului la statutul de comună. Cezar Cioată a spus că dacă Broşteniul va continua să aibă statutul de oraş nu va putea accesa fonduri europene, cel puţin cele disponibile prin Ministerul Agriculturii, pentru dezvoltare rurală. „Apoi vom începem o dezvoltare turistică a zonei prin încurajarea construirii de pensiuni agroturistice. Şi asta deoarece că zona oferă foarte avantaje pentru o dezvoltare agroturistică puternică”, a mai spus Cezar Cioată.

Deputatul sucevean a mai spus că până la alegerile locale de anul viitor, dar şi după acestea, va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru începerea lucrărilor de modernizare a DN 17 B Vatra Dornei – Poiana Largului, care va face legătura cu în viitor cu cu autostrada Târgu Mureş – Iaşi, inclusă în Masterplanul de transporturi.

Deputatul Cezar Cioată va candida pentru Primăria oraşului Broşteni , 8.0 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (6 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava