Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul de Suceava Emanuel Havrici a demisionat din PSD și a trecut la Pro România. Liderul acestei formațiuni politice, Victor Ponta, a fost cel care a postat pe pagina sa de Facebook solicitarea făcută de Emanuel Havrici președintelui Camerei Deputaților prin care acesta îl informează că în calitate de deputat neafiliat, începând de pe 1 octombrie 2019 va activa în cadrul grupului Pro Europa. Victor Ponta i-a urat bun venit lui Emanuel Havrici în echipa și grupul Pro România. „Bun venit în echipa și în grupul Pro România colegului nostru deputat de Suceava Emi Havrici. Trebuie sa reclădim social democrația și România!”, a spus Victor Ponta.
Emanuel Havrici a fost ales în Camera Deputaților candidând pe listele PSD Suceava. El era reprezentantul PSD pentru colegiul Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului. Emanuel Havriei era și lider al organizației PSD din Câmpulung Moldovenesc. Pro România Suceava va avea doi deputați în Parlamentul României, respectiv președintele filialei județene și Emanuel Havrici.
După această decizie, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că prin trecerea la Pro România, deputatul Emanuel Havrici a înșelat așteptările electoratului din județ care i-au acordat votul. Ioan Stan a declarat că este o decizie personală a lui Emanuel Havrici, el considerând că electoratul îl va sancționa pe acesta pentru decizia luată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava