• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PSD de Suceava, Emanuel Havrici, a anunțat că banii pentru pârtia de schi de pe Rarău, din Câmpulung Moldovenesc, au fost virați în totalitate de Guvernul României. Emanuel Havrici a precizat că în data de 7 februarie 2018, Guvernul PSD al României a achitat integral contravaloarea lucrărilor executate la pârtia de pe Rarău.

„În calitate de Președinte al Organizației Municipale PSD Câmpulung Moldovenesc vreau să mulțumesc celor doi miniștri ai turismului care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv cât și tuturor colegilor parlamentari ai Partidului Social Democrat din Suceava pentru sprijin. Cu aceasta încetează manipularea opiniei publice de către membri marcanți ai PNL Suceava care au susținut că guvernarea PSD nu sprijină acest obiectiv”, a declarat deputatul PSD de Suceava. El a arătat că ultima tranșă de bani achitată pentru pârtia de schi de pe Rarău a fost de un milion de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava