Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, a declarat că în maxim două săptămâni se va monta podul provizoriu de la Milișăuți. De asemenea, George Șoldan a precizat că lucrările de refacere a  podului de la Milișăuți vor fi finalizate în luna august a acestui an.

„Am fost astăzi din nou la ministrul Transporturilor, dl. Sorin Grindeanu, pentru a discuta despre refacerea podului de la Milișăuți. În cursul anului trecut, am insistat pentru finanțarea acestui proiect, acum am fost pentru a obține răspunsuri concrete pentru suceveni. Și le-am obținut. Dl. ministru a vorbit personal cu directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, care i-a comunicat că s-a făcut achiziția pentru podul provizoriu și că acesta va fi montat în cel mult două săptămâni. Odată podul provizoriu finalizat, constructorul poate începe lucrările, al căror termen de finalizare este august 2023. Îi mulțumesc și pe această cale dlui ministru Sorin Grindeanu pentru implicare, o dată pentru că a găsit resursele de finanțare pentru refacerea acestui pod, iar în al doilea rând, pentru că a intervenit personal în rezolvarea acestei probleme stringente pentru județul Suceava”, a arătat Șoldan.

El a precizat că din păcate, fosta conducere a DRDP Iași a greșit proiectul, pentru că nu a prevăzut încă de la început un pod provizoriu pe care să fie deviată circulația.

„Pentru a remedia eroarea tehnică, mi-a comunicat actualul director al DRDP Iași, dl. Laicu, au urmat o serie întreagă de proceduri, de la detalii tehnice, la licitații și achiziții, care au întârziat începerea lucrărilor. Zilele următoare mă voi întâlni personal cu dl. director al DRDP Iași, pentru a discuta punctual toate problemele apărute și soluțiile găsite. Din fericire, acum putem spune cu certitudine că cel târziu în luna august 2023 se va circula fără restricții pe podul de la Milișăuți”, a încheiat deputatul social democrat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava