Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, consideră că este „cel puțin bizar” faptul că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, apelează la intermediari pentru a-l ataca. „Domnul Flutur trebuie să fie bărbat și să își asume personal că vrea să ia pielea de pe oamenii din Valea Putnei, nu prin intermediari.

Gheorghe Flutur trebuie să aibă curajul de a-și asuma decizia de a da în judecată și a cere despăgubiri de sute de mii de lei sătenilor din Valea Putnei care s-au opus construirii unei gropi de gunoi în localitatea lor.

Este cel puțin bizar că domnul Flutur a apelat la intermediari din subordinea sa pentru a mă ataca după ce am ridicat problema legitimă a procesului pe care Consiliul Județean Suceava l-a intentat sătenilor din Valea Putnei”, a spus Gheorghe Șoldan. El a făcut referire la vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, precizând că acesta ar trebui să se ocupe de problemele sucevenilor și nu să își apere șeful politic. „Înțeleg că este supărat că am deschis subiectul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniș, dar nu înțeleg de ce, deși exercită ca și șeful său o funcție publică, totuși continuă să acționeze împotriva cetățenilor pe care amândoi îi reprezintă.

De aceea, îi cer vicelui Barbă să iasă din biroul călduț de la Consiliul Județean și să se pună în locul acestor suceveni pe care îi amenință că vor trebui să plătească peste 200.000 de lei pentru că și-au permis să critice măsurile luate de PNL. Chiar este necesar domnilor de la PNL ca în aceste vremuri de criză să luați pielea de pe ei și să îi târâți prin tribunale?! Mai bine v-ați lua de mână și ați merge la Valea Putnei să discutați cu oamenii și să găsiți o soluție”, a mai declarat Gheorghe Șoldan. El a mai adăugat că tot Niculai Barbă ar trebui să îl întrebe pe Gheorghe Flutur și despre drumul axialul Suceava-Iași și apoi să informeze la fel de prompt sucevenii de ce încă nu pot beneficia de acest important proiect inițiat de PSD.

Deputatul Gheorghe Șoldan consideră că este „cel puțin bizar” faptul că Gheorghe Flutur apelează la intermediari pentru a-l ataca, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava