Concert pascal
MOPAN Suceava

Acțiunea „Vine, vine Moș Crăciun” este o acțiune dedicată copiilor și vârstnicilor cu scopul de a aduce bucurie în pragul sărbătorii Crăciunului.  Pentru că preșcolarii și elevii din comunitatea poloneză din Bucovina sunt foarte cuminți, Moș Crăciun a venit mai devreme și a lăsat la Uniunea Polonezilor din România cadouri pentru ei. Cadourile Moșului au ajuns la preșcolarii și elevii din Solonețu Nou, Poiana Micului, Pleșa, Păltinoasa, Moara, Cacica, Pârteștii de Sus, Racova și Vicșani, dar și la copiii polonezi din Suceava, Gura Humorului, Siret și Rădăuți.

Și pentru că știm cu toții că moșul este deja bătrân, ajutorul său de bază, președintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervazen Longher  a împărțit cadouri copiilor și elevilor de la școlile din Poiana Micului, Solonețu Nou, Cacica și Pârteștii de Sus, participând la spectacolele prezentate de elevi.

Pe această cale dorim să mulțumim sponsorului nostru, S.C. Tymbark Maspex România, care an de an ne ajută să aducem momente de bucurie copiilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava