Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedintele regional PDL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a preluat funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL. Anunţul a fost făcut de liderul judeţean al democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, care a precizat că membrii Biroului Permanent Judeţean a aprobat cu unanimitate de voturi ca deputatul Ioan Balan să preia şefia organizaţiei municipale Suceava. „La cea mai importantă organizație din județul Suceava, a fost desemnat un om care a știe să se organizeze și care a câștigat toate rândurile de alegeri la care a participat”, a precizat Gheorghe Flutur.

Ioan Balan a preluat această funcţie după ce medicul Cristian Irimie, cel care deţinea preşedinţia interimară, a anunţat că renunţă la acest post, din motive personale.

Flutur a mai spus că în ședința de vineri a Biroului Permanent Județean Suceava al PDL au fost luate mai multe decizii  de ordin organizatoric, fiind stabilit calendarul alegerilor interne în partid. El a explicat că alegerile vor fi organizate de jos în sus, începând cu alegerile în organizațiile care constituie baza partidului – organizația la nivelul secției de votare, urmate de alegeri în fiecare localitate, apoi în colegii și alegerile la nivel județean. Alegerile în PDL Suceava vor avea loc după următorul program până la 11 august, la organizațiile pe secții de votare, între 12 august şi 15 septembrie, în organizațiile locale, în perioada 16 – 29 septembrie, în colegii şi între 1 octombrie şi 17 noiembrie, vor avea loc alegeri la nivel județean.

Gheorghe Flutur a mai spus că după modelul organizării la nivel național, PDL  Suceava va avea departamente și comisii organizate pe domenii, ieri fiind desemnați cei care până la data 15 iulie a.c. trebuie să prezinte politicile publice ale PDL la nivel județean, în domeniile Sănătate – Mihai  Crețeanu, Educație, cercetare, cultură – Mihai Vitcu, Administrație publică – Ioan Corjuc, Agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală  – Mihai Flutur, Muncă și protecție socială, patronate și ONG –  Gavril Mihalesu, Dezvoltare regională – Radu Pentiuc.

Gheorghe Flutur a ţinut să mai precizeze că Organizația Județeană Suceava a PDL este una dintre cele mai puternice din țară, având la această dată peste 10.000 de membri.

Deputatul Ioan Balan, noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava