Comenzi MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan, s-a transformat în Moș Nicolae pentru copiii din municipiul Suceava. Ajutat de cei din echipa PNL, de viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, de copreședintele Marius Zmău, de consilierii locali liberali dar și de tinerii din partid, Bălan a dăruit copiilor în ajun de Moș Nicolae moși din ciocolată în cadrul unei acțiuni de stradă care s-a desfășurat sâmbătă în zona centrală și în cartierul Burdujeni și care va continua în zilele următoare și în celelalte cartiere ale municipiului reședință de județ. Alături de deputatul Ioan Bălan s-a aflat și omul de afaceri rădăuțean Dumitru Mihalescul.

Bălan: ” Este o plăcere să fii alături de cei mici să te bucuri în special de bucuria lor”

Ioan Bălan a ținut să precizeze că acțiunea sa este una de tradiție și că îi face mare plăcere să se bucure de bucuria copiilor. ”Este o tradiție ca în ajun de Moș Nicolae eu împreună cu tinerii liberali și cu colegii mei de la organizația mare să dăruim celor mici o mică atenție și să-i încredințăm că vom fi alături de ei în fiecare an. Este o plăcere să fii alături de cei mici să te bucuri în special de bucuria lor. În această lună care este o lună a cadourilor vom mai pregăti multe alte surprize pentru cei mici”, a declarat Ioan Bălan.

Doroftei: ” Dorim să încheiem această lună cum se cuvine cu gânduri bune și cu speranța de mai bine pentru anii ce vin”

Viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei a declarat la rându-i că intenția liberalilor este aceea de a aduce un zâmbet pe fețele celor mici în  această lună în care cu toții așteptăm cadouri. ”Așa cum ne-am obișnuit deja cu toții în fiecare an în ajun de Moș Nicolae întreaga echipă a PNL Suceava alături de deputatul Ioan Bălan încearcă să aducă un zâmbet pe fețele celor mai mici dintre locuitorii municipiului și să le ofere câte un dar simbolic. Este o lună importantă în care cu toții așteptăm cadouri dar în mod deosebit cei mici o lună în care trăim această atmosferă a sărbătorilor împreună. Dorim să încheiem această lună cum se cuvine cu gânduri bune și cu speranța de mai bine pentru anii ce vin”, a  spus Doroftei.

Harșovschi: ”Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiași. o lună în care să ne simțim cu toții bine și să uităm de greutăți”

Viceprimarul Lucian Harșovschi a menționat că acțiunea deputatului Ioan Bălan și a PNL Suceava va continua până în preajma Crăciunului subliniind că în perioada 15-16 decembrie copiii din Suceava vor primi cadouri și din partea Primăriei ca urmare a unei hotărâri luate de majoritatea PNL din Consiliul Local.

”Ca în fiecare an în decembrie președintele organizației municipale Suceava a PNL, domnul deputat Ioan Bălan este alături de copii. Având lângă noi tinerii din PNL, consilierii locali dăruim acești moși din ciocolată împreună cu un gând bun pentru copii și părinții lor. Acțiunea va continua până undeva înainte de Crăciun. Foarte important în perioada 15-16 decembrie vom distribui cadouri din partea Primăriei Suceava ca urmare a faptului că aleșii PNL au aprobat acest lucru în bugetul local. Vom împărți în jur de 5.000 de cadouri. Vom pune și noi consilierii liberali mână de la mână pentru a dărui cadouri copiilor din Suceava care sunt niște copiii foarte cuminți.   Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiași. o lună în care să ne simțim cu toții bine și să uităm de greutăți”, a spus Harșovschi.

Mihalescul: ”Sunt onorat să fiu alături de această echipă, de domnul deputat Ioan Bălan viitorul primar al Sucevei”

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul a declarat că este onorat să-l sprijine pe Ioan Bălan în acțiunea sa arătând că este momentul ca oamenii care au realizat ceva în viață să ajungă în fruntea comunității.

”Sunt onorat să fiu alături de această echipă, de domnul deputat Ioan Bălan viitorul primar al Sucevei. Cred că este momentul ca politica să fie făcută de altfel de oameni care au realizat ceva în viață și au demonstrat că pot. Ei trebuie să facă ceva pentru comunitate. Ce a fost în ultimii 25 de ani am văzut.

Cred că este momentul pentru un nou început și cu asemenea oameni precum Ioan Bălan putem face ceva pentru comunitate. Suceava, Bucovina cred că merită o altfel de abordare politică și altfel de oameni”, a spus Mihalescul.

Deputatul Ioan Bălan s-a transformat în Moș Nicolae pentru copiii din municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava