Președintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervazen Longher, a transmis un mesaj la începutul noul an școlar în care a ținut să reliefeze importanța educației care în opinia sa ”este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”.

Dragi copii și tineri, părinți și profesori

Bun venit în noul an școlar 2021/2022!

După o vacanţă frumoasă sunt convins că sunteți nerăbdători să înceapă școala. Cu toții știm că educația este cea mai puternică armă care poate schimba lumea, de aceea trebuie să ne pregătim zi de zi, să progresăm pentru a fi de folos societății și a veni în ajutor oamenilor.

Trăim astăzi cu toţii un moment emoţionant şi special pe care fiecare dintre cei prezenţi îl experimentează unic în felul său.

De aceea, la început de nou an școlar, doresc tuturor copiilor și elevilor un an plin de reușite și de învățăminte, să vă respectați profesorii și să îi urmați cu încredere, să vă iubiți părinții, apreciind eforturile lor de a vă oferi tot ce e mai bun și răsplătindu-i cu rezultate bune! Să nu uitați să citiți, să vă și distrați, să vă faceți prieteni…

Profesorilor noștri le doresc mult spor în munca lor, răbdare și cât mai multă înțelepciune pentru a forma cât mai frumos elevii pe care-i au!

Părinților le doresc cât mai puține emoții și încercări, să aibă copii buni și cuminți, de care să fie mândri!

Și tot ce faceţi, să faceți cu multă iubire şi dăruire și cu siguranță nu veți da greş niciodată!

Dorim tuturor un an școlar excelent și plin de realizări, care să aducă satisfacții elevilor, profesorilor, școlii și părinților în egală măsură! Mult succes!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava