Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL, Dumitru Mihalescul, a votat astăzi împotriva investiturii Guvernului condus de Viorica Dăncilă, argumentând că decizia sa s-a bazat pe faptul că acest ultim cabinet nu este altceva decât Guvernul Dragnea cu numărul 3, reinventat, recosmetizat, bazat pe un program de guvernare „la fel de mincinos” ca și precedentele și la fel de evaziv în obiective de modernizare a țării.

Dumitru Mihalescul consideră că cea mai mare parte dintre noii miniștri au o slabă reputație profesională, care nu oferă în nici un fel garanția că peste şase luni România nu va fi aruncată într-o nouă criză politică, iar prim-ministrul Viorica Dăncilă nu va avea soarta celorlaţi premieri Sorin Grindeanu și Mihai Tudose. „Guvernul Dragnea 3 nu mi-a oferit nici cea mai mică șansă să mă gândesc, măcar pentru o clipă, că aș putea vota altfel decât împotriva învestiturii. Am înțeles cu toții că oricât de mulți prim-minștri va mai schimba și va mai propune PSD-ALDE, adevăratul prim-ministru va fi tot Liviu Dragnea. Tot el va conduce, tot el va lua decizii, iar prioritățile sale personale vor fi prioritățile Guvernului. De asemenea, am mai înțeles că oricâți miniștri de finanțe se vor mai perinda prin Guvern, niciunul nu va avea vreun cuvânt de spus, pentru că tot Darius Vîlcov va fi cel care va decide asupra politicii fiscale și asupra cheltuielilor publice, deși domnul Vîlcov a făcut atât de mult rău, numai în ultimul an, prin schimbările fiscale aberante respinse de toată societatea românească: split TVA, supra-acciza la carburanți, supra-taxarea muncii, transferul de contribuții, anularea unor facilități pentru persoanele cu handicap și lista este foarte lungă” , a declarat deputatul PNL, Dumitru Mihalescul.

Deputatul PNL de Suceava a adăugat că evaluând Guvernul Dragnea 3 după prestațiile pe care le-au avut miniștrii vechi și noi la audierile din comisiile permanente ale Parlamentului, acesta va fi un guvern și mai slab decât precedentele conduse de Grindeanu și Tudose. „Am participat la audierea a nu mai puțin de şase miniștri propuși să facă parte din Guvernul Dragnea 3 și am constatat cu neplăcere că prestația celor propuși să ocupe un fotoliu de ministru a fost extrem de slabă, că aceștia nu au reușit să se identifice ei înșiși cu obiectivele programului de guvernare, că nu cred în propriul program și că parcă știau că nu vor sta prea mult pe la Guvern, ci trebuie să stea cu bagajele gata făcute, pregătiți de plecare. De aceea, pentru anul 2018, eu nu am nici o speranță că Guvernul va aduce vreo umbră de bunăstare pentru români, salarii mai bune pentru dascăli și medici, avantaje competitive pentru agenții economici, pentru antreprenori sau că vom vedea vreun proiect de infrastructură demarat”, a încheiat Dumitru Mihalescul.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul: Guvernul Dragnea 3 are deja zilele numărate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava