• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, consideră că actualul Guvern PSD dă dovadă de un dispreț total față de domeniul educației, iar deviza social democraților este „nimic pentru educație, totul pentru partid”. „Nu ştiu, şi chiar nu înţeleg, de unde pornesc dispreţul şi dezinteresul total al Guvernului faţă de educaţie! Nu ştiu ce ministru ar avea curajul să fie prezent la deschiderea anului şcolar din acest an, atâta vreme cât şcoala va începe în condiţii mai proaste decât anul trecut”, a spus deputatul liberal sucevean. Dumitru Mihalescu a făcut referire și la dascălii din România, precizând că aceştia au fost principalele victime ale înşelătoriei Guvernului condus din umbră de Liviu Dragnea, fiind păcăliţi că salariile lor mici vor fi majorate de la 1 iulie 2017. Mihalescul a declarat că în momentul de față profesorii au aflat „cu stupoare” că de la 1 ianuarie 2018 vor primi cel mult între 2% şi 3% în plus la salarii, deşi preţurile bunurilor de consum au crescut mai mult decât atât. „Da! Profesorii sunt mai săraci de când guvernează PSD şi ALDE”, a spus parlamentarul PNL.
El a mai adăugat că și investiţiile în infrastructura şcolară sunt „sublime, dar lipsesc cu desăvârşire” În acest sens, Dumitru Mihalescul a explicat că banii de la Guvern nu au fost folosiți pentru reabilitarea acoperişurilor, a toaletelor, a pereţilor, a mobilierul şcolar sau a terenurilor de sport. „Pe scurt, şcolile continuă să se degradeze şi Guvernul stă cu mâinile încrucişate. Despre manuale, Guvernul Tudose şi mentorul său Liviu Dragnea vor intra în istorie pentru cinismul editării unui manual de sport, care să-i înveţe pe copii cum să se <târască> în viaţă, în vreme ce micuţii nu vor avea manualele fundamentale de matematică, istorie, geografie sau limba română. Nu ştiu dacă şcoala românească a debutat vreodată în condiţii mai proaste decât anul acesta”, a spus Mihalescul.
Deputatul PNL de Suceava s-a întrebat dacă Liviu Dragnea și Mihai Tudose știu că sunt mii de copii în România care lunea viitoare, în prima zi de şcoală, nu vor avea ghiozdan şi caiete pentru că părinţii lor nu au avut bani să le cumpere. „Nu cred că ştiu, pentru că domniile lor sunt socialişti de caviar veritabili! Copiii lor, în cea mai mare parte, studiază în străinătate. Nici nu cred că-i interesează că mii de copii nu pot merge la şcoală pentru că nu au ghetuţe şi nici nu-i preocupă faptul că mulţi merg seara la culcare cu stomacul gol”, a adăugat Dumitru Mihalescul. Mai mult, el a subliniat că nici pe Liviu Dragnea, şi nici pe Mihai Tudose nu-i mişcă faptul că unul din cinci copii din România nu ajung la şcoală, sau abandonează şcoala, deşi Guvernul „stoarce bani de la toţi românii ca să facă educaţie gratuită”. Nu în ultimul rând, Dumitru Mihalescul a subliniat faptul că un singur lucru este cert, și anume că „PSD şi ALDE dăunează grav educaţiei româneşti”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava