Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Vlad Popescu-Piedone, a vizitat astăzi două obiective importante din orașul Mioveni, Uzina Dacia și Spitalul Orășenesc. El a rămas impresionat de dotările cu aparatură medicală de ultimă generație și de tehnologiile medicale moderne de la spital, un exemplu care în opinia sa  ar trebui să-l multiplicăm în cât mai multe orașe din țară. ”Am vizitat astăzi, alături de colegii mei din Comisia de Industrii și Servicii din Parlamentul României, Uzina Dacia Mioveni, cea mai mare fabrică românească de mașini, care anul acesta a ajuns la performanța de a produce autoturismul cu numărul 7 milioane!

Am mers apoi la cel mai nou spital de stat, Spitalul Orășenesc Mioveni. Acesta este primul spital public construit de la 0 în ultimii 30 de ani! Am rămas impresionat de dotările cu aparatură medicală de ultimă generație și de tehnologiile medicale moderne care se ridică la nivelul celor mai exigente norme europene. Spitalul are o capacitate de 250 de paturi, distribuite pe 6 etaje. Investiția totală pentru unitatea medicală se ridică la 68 de milioane de euro. Pentru construcție au fost folosite fonduri locale și guvernamentale, iar pentru aparatură – fonduri europene.

În vizita pe care am făcut-o la Primăria Mioveni, l-am felicitat pe edilul orașului, pentru performanța de a realiza un astfel de spital în timpul mandatului său, un exemplu pe care ar trebui să-l multiplicăm în cât mai multe orașe din țară!”, a declarat Popescu-Piedone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava