Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Vlad Popescu-Piedone, a criticat prestația de astăzi a ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, care a fost prezent la solicitarea Grupului Parlamentar al PSD, la dezbaterea cu tema: „Prezentarea Raportului preliminar întocmit de Ministerul Sănătății privind raportarea deceselor de COVID-19 și clarificarea diferențelor dintre sistemele de raportare”.

”Ce date credeți ca a prezentat ministrul Sănătății? Ce informații importante și relevante credeți ca au fost scoase la lumină de doamna ministru Mihăilă?! Exact! Nicio informație. Aaa, pardon. De fapt, tot ce a făcut a fost să citească cinic și robotizat date din raportul deja publicat de Ministerul Sănătății! Un pseudo-raport din care rezultă, în cel mai pur stil românesc, că mortul e de vină!
Din păcate, transparența invocată în nenumărate rânduri de către USR-PLUS în trecut este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire! Pe scurt, zero respect pentru cetățeni! Zero respect pentru românii care așteaptă ca autoritățile să fie transparente și să prezinte situația reală cu care ne confruntăm.

Doamna Mihăilă, funcția de ministru al Sănătății nu înseamnă să veniți cu fițuica pregătită de alții! Sănătatea românilor nu poate fi tratată cu atât de multă superficialitate!”, a declarat Vlad Popescu-Piedone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava