MOPAN Suceava

Deputatul liberal sucevean, Radu Surugiu, le explică alegătorilor români de ce trebuie să-l voteze pe liderul PNL Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României. Surugiu a spus că deşi la adresa lui Klaus Iohannis au fost făcute numeroase reproșuri și atacuri virulente, atât cu privire la etnia, cât şi la religia acestuia, românii trebuie să înțeleagă că nu acestea sunt criteriile de selecție a viitorului președinte al României.

„De-a lungul timpului, Klaus Iohannis a fost cel care a câștigat treptat încrederea alegătorilor săi, iar ceea ce îl recomandă este mai mult decât buna administrare, fie ea la nivel local. Pe Klaus Iohannis îl recomandă responsabilitatea, disciplina și proiectele realizate, al căror beneficiar a fost numai cetățeanul. Puterea exemplului funcționează pentru candidatul Iohannis, al cărui management eficient poate fi dovedit oricând, comparabil cu guvernarea Ponta, care nu îl favorizează în nici o măsură pe candidatul stângii, ba chiar denotă lipsă de profesionalism și viziune”, a spus Surugiu.

El a explicat că prerogativele unui președinte se regăsesc în atitudinea și comportamentul lui Klaus Iohannis, acesta fiind un candidat capabil să treacă la un nivel superior de guvernare, să reprezinte statul român, dar, mai ales, să medieze puterile statului. Radu Surugiu susţine că PSD se teme de candidatura lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României din cauza potențialul puternic pe care îl are și de faptul că liderul liberal va fi susținut de o dreaptă puternică şi unită.„Klaus Iohannis poate să aducă un suflu nou României, şi se diferenţiază de ceilalți candidați printr-un proiect de țară pe care îl are pentru următorii 10 ani. De asemenea, viziunea acestuia pentru Sibiu poate fi transformată într-o amplă viziune pentru România, care va avea același succes în ceea ce privește modernizarea şi prosperitatea ţării. Dar ceea ce este și mai important, el poate reda încrederea românilor
în politicul din România”, consideră deputatul PNL de Suceava. El a subliniat că cetățenii României ar trebui să aleagă, mai presus de orice, un adevărat om de stat care și-a demonstrat deja capacitatea de gestionare eficientă prin toate realizările sale, făcând din Sibiu un oraș cunoscut în întreaga Europă, şi care se numără printre cele mai frumoase orașe europene. „Datorită lui Klaus Iohannis, România este privită pozitiv în vestul Europei, dar și la nivel mondial, făcând din această regiune un factor potențial pentru dezvoltare economică”, a mai spus Radu Surugiu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava