MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a solicitat demisia de urgență a șefului regionale de drumuri naționale de la Iași, Ovidiu Laicu pentru bătaia de joc de la podul de la Milișăuți. „Cine își asumă bătaia de joc de pe DN 2H, la podul de la Milișăuți? Solicit demisia directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, dl Ovidiu Laicu,  pentru faptul că de luni de zile nu a găsit soluții pentru construcția podului provizoriu care să permită începerea lucrărilor la podul mare.

De asemenea, lipsa de comunicare și dezinteresul în a explica sucevenilor de ce s-a ajuns în această situație sunt tot greșeli pe care trebuie să vi le asumați”, a spus Gheorghe Șoldan. El a declarat că s-a implicat personal pentru a obține finanțare pentru refacerea acestui pod rutier important pentru județul Suceava și nu poate rămâne indiferent la ce se întâmplă la Milișăuți.

Mai mult, deputatul PSD de Suceava a precizat că l-a rugat la începutul acestei luni pe Ovidiu Laicu să găsească soluții pentru a putea începe reconsolidarea podului de pe DN2H.

„Îndată trece luna și, deși s-au adus o parte dintre tuburi, nu se știe nici măcar cine va construi acel pod provizoriu, despre care se discută din septembrie 2022. DRDP arată spre constructor, acesta din urmă spune că nu are nici o obligație în acest sens. Domnule Laicu, nu știu cum se vede de la Iași, dar noi aici, la Milișăuți, avem o reală problemă și ne-am săturat de această bătaie de joc. Știți, mi-a spus cineva zilele trecute că sunt prea tânăr să fac politică. Da, sunt prea tânăr pentru a face acea politică cu care cred că ați fost învățat dumneavoastră, domnule Laicu. Demisia, dle director al DRDP Iași! V-o cer eu și un județ întreg”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava