Concert pascal
MOPAN Suceava

La Iulius Mall Suceava imaginația și ideile originale sunt apreciate în fiecare weekend la atelierele dedicate celor mici, iar în acest sfârșit de săptămână aceștia sunt așteptați să își lase creativitatea să prindă din nou forme și culori. Tot în Iulius Mall Suceava artizanii aduc cu ei cele mai sofisticate produse handmade. Vino să vezi cum înflorește creativitatea la Iulius Mall!

Se spune că cel mai frumos sunet este cel pe care îl auzim când cineva ne pronunță numele. Sâmbătă, 3 aprilie 2021, la Iulius Mall Suceava, în cadrul atelierelor de creație, copiii își vor scrie numele cu biluțe colorate pe plăcuțe stilizate din lemn. Prima grupă de viitori artiști va începe să lipească și să picteze, împreună cu specialiștii de la Creativ&Deco, de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar plăcuțele pot fi luate acasă de cei mici și puse la loc de onoare, în camerele lor. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

Fiecare obiect handmade este unic în felul său, fie prin tehnica deosebită prin care a fost creat, fie prin detaliile spectaculoase. Artizanii sunt prezenți de vineri până duminică, în perioada 2 – 4 aprilie, la etajul Iulius Mall Suceava, cu produse lucrate cu migală. Bentițe ornate cu dantelă, mărgele sau simple, agrafe de păr în diferite modele, culori și dimensiuni, brățări și coliere confecționate integral din biluțe colorate, coșuri de răchită împletite ori tablouri inedite sunt doar câteva dintre piesele care vor fi aduse de artizani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava