MOPAN Suceava

În perioada 16 octombrie – 08 noiembrie Shopping City Suceava oferă copiilor un loc de distracţie pe cât de atractiv pe atât de educativ, invitându-i într-o “călătorie” în Egipul Antic. O piramidă de dimensiuni impresionante amplasată pe zona de food îi așteaptă pe cei mici în fiecare zi. În interiorul piramidei, micuții pot descoperi cufere, comori, statuete egiptene şi reproduceri ale celor mai cunoscute artefacte din Egiptul Antic.

Cei care vor vizita piramida vor afla, în cadrul unei prezentări audio, detalii şi informaţii despre Epigt şi despre faraoni, precum şi hieroglife, simboluri egiptene, sarcofage şi mumii.

Shopping City Suceava a pregătit un program de activităţi şi concursuri menite să le atragă atenţia şi să le dezvolte creativitatea celor mici: plimbare cu maşinutele Buggy, ateliere de creaţie, facepainting şi sesiuni de poveşti oferite de Alexandria Librării.

Toţi copii care vor face parte din Echipajul Exploratorilor în goana după comorile din Egiptul Antic vor pleca acasă cu amintiri unice: fotografii gratuite cu mumia egipteană, pergamente cu enigme egiptene şi alte premii surpriză.

În plus, între 19 şi 31 Octombrie, cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava vor ajuta parinţii să prelungească distracţia copiilor şi, în acelasi timp, să investească în educaţia lor.

Astfel, cei care fac cumpărături în valoare de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City Suceava se pot înscrie la tragerea la sorţi pentru a caştiga o maşinuta Buggy, precum cele prezente în jurul atracţiei. Iar dacă cumpărăturile ajung la 100 de lei pot primi şi un premiu instant constând în ore gratuite la locul de joacă “Cutezătorii”,rechizite sau vouchere de cumpărături.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava