MOPAN Suceava

Îți este poftă de un souvlaki, pui crispy sau de gogoși cu glazură de arahide? Bucătarii restaurantelor din foodcourt te așteaptă cu preparatele tale favorite, gătite cu iscusință și îndemânare. Vino la Iulius Mall Suceava și lasă-te fermecat de arome și gusturi!

În foodcourt-ul Iulius Mall poți să faci o incursiune culinară prin diferite țări de pe mapamond. Redescoperă aromele Italiei la Sale e Pepe, unde te așteaptă o porție de tagliatelle cu sos carbonara sau una de spaghetti cu sos roșu! Spartan te duce în Grecia, cu ajutorul unui souvlaki și al celor cinci sosuri aromate. În țara Soarelui Răsare ajungi cu Manay Chinese Food. Plita încinsă, puiul cu urechi de lemn sau puiul Shanghai te vor ajuta să te imaginezi că ești în inima Beijingului. Dacă îți plac atât de mult gusturile asiatice, treci și pe la Noodle Pack și încearcă un meniu Orange Chiken, Spring Rolls, Pack Tofu sau Pack Nuggets! Medieval Gurmand te aduce înapoi pe meleaguri românești cu o tochitură moldovenească cu ou și brânză sau cu niște mere coapte.

Pizza cu pui crocant sau cu bacon, meniu de 20 nuggets sau multe alte sortimente delicioase găsești la Yumm. Fryday îți propune un meniu Frydog, Burger Vită sau Burger Somon, evident cu inegalabilii cartofi prăjiți în ulei de alune. Gustul inconfundabil al unui Piatto Kebab este la Mesopotamia, în timp ce Mado ți-a pregătit șaorma la lipie, dar și burger de pui suculent. Aripioarele picante sunt la KFC, iar la Mc Donald’s te așteaptă un adevărat festin cu Mc Puișor sau Big Mac. Salad Box îți propune meniuri pe cât de sănătoase, pe atât de gustoase: salate cu pui, vită, ou sau cu ingredientele alese de tine.

Donuterie te încântă cu gogoși Donutella, Kit Kat™ & Kisses sau cu o porție de Tăvălite românești. La Petite Crêperie poți alege dintre meniurile speciale cu clătite. Bubble waffels cu înghețată cremoasă sunt la #cioco, ciocolata de casă este La Larisa, iar dozele sănătoase de suc natural le găsești la Elixir și Morcoveață. Dacă ți-e poftă de înghețată, mergi la Thai Thet Ice Cream și Betty Ice!

Treci și pe la cafenelele Starbucks, La Fontana, Promenade și Caffe for You pentru boost-ul de energie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava