Concert pascal
MOPAN Suceava

Majoritatea tratamentelor medicale tradiționale cauzează multe probleme pentru pacienți, precum: efecte secundare deranjante, dependență sau pierderea rezultatelor de îndată ce terapia se încheie. Însă, Institutul BrainMap Neuroscience și-a propus să schimbe acest lucru, introducând în România o terapie medicală revoluționară, testată deja de către astronauții de la NASA. Aceasta elimină problemele create de medicina tradițională și, mai mult, îți aduce rezultate permanente.

Fiind studiată și dovedită clinic în ultimii 60 de ani, terapia Neurofeedback Plus a adus rezultate incredibile atât la pacienți cu diferite afecțiuni patologice (depresie, AVC, Parkinson, autism, ADHD, tinitus), psihologice (stres, anxietate, gânduri obsesive, tulburări de personalitate), dar și în cazul performațelor cognitive, sportive și artistice.

De exemplu, un studiu din 2019 a folosit neurofeedback pentru a trata pacienții, care suferă de depresie rezistentă la tratament (TRD). După 12 săptămâni, au constatat că rata de răspuns la terapie au fost de 58,3%. Nu numai că neurofeedback-ul a tratat simptomele, dar a ajutat și la recuperarea pacienților.

Un studiu din 2018, privind eficacitatea terapiei asupra tulburărilor de anxietate la adulți, a constatat o îmbunătățire semnificativă statistic a simptomelor la clienții cu tulburare de anxietate generalizată (GAD).

În ce constă terapia medicală?

Întreg procesul terapeutic se bazează pe 2 etape:

PASUL 1: Investigația BrainMap

BrainMap reprezintă varianta mai complexă a unei electroencefalograme cantitativă (qEEG). Este o metodă științifică de procesare a datelor, care măsoară activitatea creierului şi identifică toate tipurile de tulburări neuropsihice.

Cu alte cuvinte, BrainMap reprezintă harta creierului tău, în timp real, care dezvăluie nivelul de funcţionare al fiecărei arii a creierului tău.

PASUL 2: Terapia Neurofeedback Plus

Neurofeedback Plus reprezintă o tehnică de intervenţie terapeutică şi de reglare cerebrală, realizată prin antrenament personalizat pentru creierul tău. Este o metodă unică în Europa, disponibilă doar în cadrul Institutului BrainMap Neuroscience.

Această terapie îmbină 3 forme de antrenament neurofeedback și aduce rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională. De aceea, oferă și cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor la care nu există tratament.

Cu ajutorul unui computer performant şi a stimulilor vizuali şi acustici, frecvenţele undelor cerebrale pot fi modificate permanent, astfel încât activitatea electrică a ariei afectate să fie readusă în parametri optimi.

Imaginează-ți că BrainMap este investigația pe care o face terapeutul, ca să afle care sunt cauzele afecțiunii tale. Iar Neurofeedback Plus este terapia propriu-zisă, care tratează cauzele afecțiunii, astfel încât tu să te bucuri de o viață calitativă și performantă.

Mii de pacienți au încercat terapia Neurofeedback Plus și acum trăiesc o viață mult mai împlinită

Datorită studiilor științifice care dovedesc beneficiile terapiei, din ce în ce mai multe persoane aleg terapia Neurofeedback Plus pentru a trata afecțiunile de care suferă:

Mama lui Darius, pacient care suferea de tulburare de spectru autist: „Pentru băiețelul nostru, de nici 3 anișori la începerea terapiei, diagnosticat cu TSA, faptul că a făcut acea primă sesiune de 15 ședințe a însemnat TREZIREA! Terapeuta a sesizat schimbări mari în bine și ne-a spus că a ieșit complet din stadiul de nefuncțional!”

Pamela, pacientă ce suferea de migrene: „Am încheiat sesiunea de 30 ședințe la dumneavoastră, de care sunt foarte mulţumită. M-am chinuit aproape două decenii cu diverse terapii fără succes chiar și în străinătate.”

Mama unui pacient de 19 ani, care suferea de depresie: „Mulțumesc pentru tot, pentru suport, susținere, implicare. Mulțumesc pentru viața copilului meu. Fără ajutorul dvs., cine știe unde era acum. A început un alt capitol al vieții lui. Și ce frumos e să-l vezi că își face planuri de viitor.”

Acum poți beneficia și tu de terapia folosită de NASA în România!

Dacă vrei să trăiești cea mai bună viață posibilă, scăpând definitiv de afecțiuni, primul pas este să faci investigația BrainMap. Pe baza acesteia, vei primi un plan personalizat de antrenament Neurofeedback Plus, care te va ajuta să vezi rezultate chiar din primele ședințe terapeutice.

Acum te poți programa la primul tău BrainMap cu 10% reducere menționând codul “BRAIN10” la oricare dintre locațiile disponibile: Brașov, București, Târgu Mureș, Sf. Gheorghe.

Pentru programări, sună la numărul de telefon +40725969311 sau vizitează www.institutulbrainmap.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava