MOPAN Suceava

Ziua Îndrăgostiților este un prilej prin care să vă arătați iubirea față de parteneri, față de cei dragi, dar în primul rând față de voi. Anul acesta, ziua de Valentine’s Day va fi una atipică întrucât ne aflăm în continuare în plină pandemie, ceea ce ne limitează opțiunile de a sărbători.

Însă, mai bine să vedem partea plină a paharului și să primim cu bucurie și deschidere ce ne oferă viața. Valentine’s Day de anul acesta este un moment bun în care să vă gândiți mai mult la voi, la persoanele importante din viața voastră și la ce vă aduce fericire, veselie și zâmbetul pe buze.

Indiferent că alegeți să faceți o plimbare spontană cu mașina într-un loc nou, să vizionați o comedie romantică sau să vă uitați la serialul preferat, să faceți un video call cu cei mai buni prieteni, să ieșiți la o terasă încălzită alături de persoana iubită, sau poate la un dating nou, sau doar voi cu voi, puneți-vă pe primul loc, simțiți-vă bine în pielea voastră, faceți ceea vă place și îmbrăcați-vă ca un superstar pregătit pentru covorul roșu… chiar dacă este covorul din livingul vostru ?

În materie de fashion, în topul tendințelor din acest an pentru Ziua Îndrăgostiților se află salopetele și rochiile mulate sau lejere, de culoare roșie, burgundy, vișiniu, roz sau nude, din materiale de calitate. Dantelă, mătase, satin, paiete, piele, sau catifea, acestea sunt materialele pe care le recomandă designerii și stiliștii pentru Valentine’s Day. Dacă vă doriți un plus de strălucire, optați pentru cele cu paiete.

Remix a făcut o selecție cu cele mai trendy și senzuale piese pe care le puteți purta de Ziua Îndrăgostiților, iar pe Remixshop.com găsiți mii de produse similare din care puteți alege comori sustenabile – second hand și outlet – de care vă veți îndrăgosti.

Dacă vă doriți o ținută surprinzătoare, combinați o pereche de pantaloni cu talie înaltă cu o jachetă cu paiete. Sau dacă vă doriți un outfit romantic, dar și strălucitor, purtați o fustă roz pudrat cu o jachetă nude cu paiete. Pentru un look seducător, o salopetă mulată este ideală, iar pentru o apariție elegantă și feminină, o roșie lejeră cu pliuri.

Optând pentru o ținută roșie, una dintre cele mai populare culori ale acestei zile speciale, garantat veți avea un Valentine’s Day cu un aspect fabulos, indiferent de planurile voastre.

Iar dacă vă alegeți ținutele fabuloase de Valentine’s Day de pe Remixshop.com, unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa orientați către economia circulară și moda sustenabilă, contribuiți și voi la susținerea mediul înconjurător și un viitor mai bun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava