Concert pascal
MOPAN Suceava

Lotul formaţiei CSU Suceava a revenit acasă după un stagiu de pregătire la malul mării. Antrenorul Răzvan Bernicu a pus accent îndeosebi pe pregătirea fizică în acest cantonament, în perioada următoare jucătorii suceveni având în plan să “zărească” şi mingea. La sfârşitul acestei sătpămâni, formaţia suceveană are programate deja două partide amicale în compania grupării CSM Focşani 2007. Din lotul echipei vrâncene fac parte şi doi foşti echipieri ai CSU Suceava, Marocico şi Eros.

La finele sezonului precedent în care CSU Suceava a retrogradat în Divizia A, de la echipă au plecat Marocico, Eros, Davidovic, Trifkovic, Gavrilovic, Popovici, Târzioru şi Sandu Mihai. În prezent, din lotul formaţiei CSU Suceava fac parte jucătorii: Spiridon, C. Tcaciuc, Manea – Petrea, Costea, Aldica, Olariu, I. Tcaciuc, Bursuc, Preda, Roban, Alexa şi patru nou veniţi, Gabriel Velea, extremă stânga de la Dunărea Călăraşi, Dionis Oprea, un tânăr care a terminat junioratul la Moreni, Ciprian Vele, jucător care a revenit la Suceava după doi ani petrecuţi la HC Argeş Piteşti şi pivotul Bogdan Baican, sportiv crescut la LPS Suceava care a evoluat la HCM Minaur Baia Mare şi HCM Constanţa. Din echipa suceveană mai face parte şi Gabriel Burlacu, component al naţionalei de tineret a României care participă în aceste zile la Campionatul Mondial. Deocamdată gruparea suceveană nu are fixat un obiectiv clar, dar se va lupta pentru clasarea pe unul din primele trei locuri.

“Nu avem stabilit deocamdată un obiectiv clar pentru următorul sezon competiţional. După ce vom cristaliza lotul echipei, împreună cu conducerea clubului vom vedea ce avem de făcut pentru campionatul următor în seria I a Diviziei A.

Nu se ştie în acest moment câte echipe se vor înscrie la startul viitorului sezon competiţional, dar sunt convins că vom încerca să ne luptăm pentru unul din primele trei locuri în clasament. Cu siguranţă vom avea adversari de calibru, cu este noua formaţie a Bacăului şi a Constanţei, dar şi noi avem un lot în care combinăm experienţa cu tinereţea.
În mod sigur vom mai avea discuţii cu câţiva jucători, avem nevoie de un inter dreapta de mână stângă şi poate de încă un centru, însă deocamdată pe cei 17-18 jucători pe care-I avem acum la dispoziţie ne vom putea baza.
La sfârşitul acestei săptămâni vom realiza şi două meciuri amicale în compania echipei CSM Focşani 2007, urmând ca la finele săptămânii viitoare să organizăm o nouă ediţie a Memorialului “Mihai Mironiuc”. La acest turneu va particpa cu siguranţă CSSM Bacău şi suntem în discuţii cu Poli Iaşi. Certă este şi prezenţa noastră la “Cupa Bacăului” care se va disputa în perioada Zilelor Oraşului de pe Bistriţa.

Mai avem destul timp să ne pregătim pentru debutul oficial care va avea loc pe 6 septembrie” a declarat antrenorul echipei de handball masculine CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava