• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat, că majoritatea cerșetorilor de pe străzile orașului sunt din localitățile din jur sau din alte județe. În opinia sa, unii cerșetori sunt exploatați, însă a precizat că acest lucru este foarte greu de probat. Ovidiu Doroftei a spus: „Trebuie o muncă laborioasă, trebuie multe instituții să monitorizeze, e destul de dificil”. Șeful Poliției Locale a mai spus că unul dintre cerșetorii ridicați într-o zi, la ora 11.00, de la intersecția străzilor Calea Obcinilor și 1 Decembrie 1918, avea asupra sa 75 de lei, două pachete cu țigări, un telefon mobil și două ciocolate cu rom. Ovidiu Doroftei a vorbit şi despre un cerşetor care joacă în mod frecvent la păcănele banii câștigați peste zi. El a precizat că și-ar dori schimbarea legislației, astfel încât banii obținuți din cerșit să fie confiscați și depuși într-un cont al statului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava