MOPAN Suceava

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că ministrul Tanczos Barna afirmă la mișto că tăierile ilegale pe zeci si sute de hectare sunt de domeniul trecutului.
”Realitatea din teren, evaluată chiar de instituții din subordinea ministrului Barna, adică de Garda Forestieră, arată limpede că tăierile ilegale continuă pe arii extinse în pofida înăspririi amenzilor, a programului SUMAL II și a consolidării activității ocoalelor silvice.

Garda Forestieră Vîlcea precizează într-un raport recent că aproape 7000 de ha de păduri din Gorj sunt la mâna hoților de lemn, nefiind supravegheate deși există 24 de ocoale silvice de stat și private.

După ce acum cinci luni Garda Forestieră Timișoara constata tăieri ilegale importante în județele Timis, Hunedoara și Caraș acum e cazul județului Gorj.
Ministrul Tanczos Barna ar trebui să prezinte scuze publice, în orice limbă preferă dumneaului din simplul motiv că copacii sunt mult mai deștepți decât un udemerist cu inimă neagră, pentru dezinformare, pentru încercarea de a ascunde adevărul.

În loc să urgenteze generalizarea serviciilor silvice și să pună pază la toate pădurile, dl Barna raporteaza victorii care nu au avut loc”, a declarat liderul verzilor suceveni, Dan Acibotăriță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava