Concert pascal
MOPAN Suceava

Moartea Lidiei Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, i-a lăsat fără cuvinte pe colegii de breaslă care au cunoscut-o. Artista s-a stins luni, 26 iulie, la 68 de ani, în urma unei hemoragii survenite după ce suferise nu mai puțin de trei operații într-o săptămână! Lidia Bejenaru suferea de o boală nemiloasă: cancer la colon, notează click.ro.

Laura Lavric, bună prietenă cu familia Botgros, nu-și poate stăpâni lacrimile de când a aflat tragica veste a decesului Lidiei Bejenaru. “Colea a fost cu Lidia și pe la Viena, a avut probleme și cu un picior, din câte știu. A fost operată și a făcut niște complicații. S-a prăpădit, săraca! Nu pot să merg la înmormântare cu Covid-ul ăsta. Îmi pare atât de rău! Eu am făcut Covid și am imunitate, dar nu am fost internată în spital. Ăștia nu o să mă creadă că am imunitate, mă bagă în carantină”, a declarat Laura Lavric, în lacrimi, la Prima TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/detalii-despre-inmormantarea-sotiei-lui-nicolae-botgros-laura-lavric-ne-fost-teama

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava