Mult aşteptatul sezon 4 din “Asia Express” este în plină desfăşurare şi toată echipa emisiunii ce va fi difuzată la Antena 1 este în plin proces de filmare. Click! îţi spune ce nu se va vedea pe micile ecrane, câţi oameni sunt în culise şi câteva detalii neştiute despre concurenţii din această ediţie.

Anul acesta traseul concurenţilor din “Asia Express” trece prin Turcia, apoi vor ajunge în Georgia, iar mai apoi pe meleagurile Azerbaidjanului.

Fanii ar trebui să ştie că acest reality-show nu este o încercare doar pentru concurenţii vedete, ci şi pentru cei care fac parte din echipă. Pentru că nu se ştie niciodată unde ajung şi unde dorm. Iar echipa este foarte mare, până la 200 de oameni de la noi din ţară, dar şi localnici. O echipă stă mereu cu producătoarea Mona Segall şi prezentatoarea Irina Fodor, o alta lucrează înainte pe traseu, căci au nevoie de aprobări, poartă discuţii cu oamenii din oraşele în care vor ajunge concurenţii.

“E foarte important să avem cu noi o persoană care înţelege limba”, povestesc concurenţii. De cele mai multe ori este foarte greu şi pentru cei din echipă să tragă cot la cot cu concurenţii, care sunt mereu pe fugă şi caută transport, cazare şi masă cu doar 1 euro pe zi, aşa cum cere formatul emisiunii. Şi de data aceasta e greu pentru toate cuplurile, toţi s-au văitat că nu se aşteptau să aibă atâtea obstacole pe drum, iar Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, au avut parte chiar de mari surprize. “O zi în Asia Express este cât un an la Bucureşti”, a concluzionat Patrizia Paglieri, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/asia-express-reality-show-si-pentru-echipa-din-spatele-camerelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava