Concert pascal
MOPAN Suceava

Regretatul artist de muzică folclorică Petrică Mîțu Stoian a fost miercuri, 10 noiembrie, condus pe ultimul drum de mii de oameni îndurerați, care nu erau pregătiți încă să-și ia „adio” de la îndrăgitul solist, notează click.ro.

Printre mulțimea de fețe împietrite de durere de la înmormântarea de ieri s-au numărat fani, apropiați, prietenii și familia cântărețului, dar și cea căreia Mîțu Stoian îi jurase iubire în fața altarului. De la căpătâiul artistului a fost nedezlipită cea mai discretă femeie din viața acestuia, fosta soție Carmen Mihaela, cu care a fost căsătorit vreme de 16 ani, până în 2012. Apropiații celor doi au povestit detalii neștiute și emoționante din căsnicia soților Mîțu.

„De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan. A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea. Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt. Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.”, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/detalii-inedite-din-casnicia-lui-petrica-mitu-stoian-si-prima-poza-cu-fosta-sotie

Detalii inedite din căsnicia lui Petrică Mîtu Stoian și prima poză cu fosta soție. „Carmen Mihaela nu s-a dezlipit de coșciug”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava