Concert pascal
MOPAN Suceava

Accidentul cu cinci răniți de sâmbătă seara de la Șcheia în urma căruia au rezultat cinci răniți a fost provocat de șoferul unui autoturism BMW care nu a oprit la semnul „STOP” și a lovit un Land Rover care circula pe drumul cu prioritate. Potrivit Poliției Suceava, sâmbătă, în jurul orei 17:40, un bărbat de 43 ani, din mun. Suceava a condus autovehiculul pe str. Cetății din localitatea Șcheia și a intrat în coliziune cu autovehiculul condus de către un bărbat de 22 ani, din comuna Șerbăuți.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul auto de 43 ani, cât și soția acestuia și cei doi copii minori care se aflau în autovehicul în calitate de pasageri, au suferit leziuni ușoare.

De asemenea, conducătorul auto de 22 ani a fost fost rănit ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatele fiind negative, ulterior, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p. le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”, faptă prev. de art. 196 alin. (2), (3), (4)  din Cod penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava