• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mâine, începând cu ora 10.00, la Palatul Administrativ din Suceava se va desfășura o dezbatere organizată de Ministerul Apelor și Pădurilor. Potrivit Biroului de Presă al Instituției Prefectului, vor participa reprezentanţi ai proprietarilor și administratorilor de păduri, ai sectorului de exploatare a lemnului, dar și ai industriei de prelucrare primară şi ai industriei mobilei, din Regiunea de Dezvoltare Nord –Est. Ședința de la Suceava face parte dintr-un șir de patru consultări regionale, care au început la Bistrița pe 17 februarie și vor mai avea loc în luna martie la Argeș și Vîlcea. Conform sursei citate, consultările regionale vor fi urmate de ședințe de lucru la nivel național, în cadrul cărora vor fi identificate prioritățile pentru inițierea politicilor publice pentru domeniul pădurilor și soluții alternative.

Dezbatere organizată de Ministerul Apelor și Pădurilor cu proprietarii și administratorii de păduri din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava