Concert pascal
MOPAN Suceava

Tudor Chirilă (43 de ani) este foarte discret în legătură cu viața lui personală și nici măcar o jurnalistă experimentată precum Andreea Esca n-a reușit să scoată de la el prea multe informații despre iubită sau despre cei doi băieți ai lui. Prima iubită a artistului însă a fost mai vorbăreață pentru emisiunea ”La radio”, de la Europa FM, potrivit click.ro.

Dorina Chiriac (44 de ani), prima iubită a lui Tudor Chirilă și femeia care l-a făcut să scrie piesa ”Nu am chef azi”, ajunsă un hit al anilor ’90, a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre bărbatul cu care a format un cuplu timp de șapte ani și de care s-a îndrăgostit când acesta era un puști de 19 ani. ”Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu această voce și datorită lui. El m-a văzut pe scenă și mi-a atras atenția că s-ar putea să am niște probleme”, a spus Dorina, care a făcut ulterior niște investigații și a trecut printr-o operație la nivelul corzilor vocale, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dezvaluiri-despre-tudor-chirila-de-la-prima-lui-iubita-actrita-dorina-chiriac

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava