Concert pascal
MOPAN Suceava

La 30 de ani de la lansarea filmului „Liceenii”, solista Stela Enache (66 de ani) a povestit pentru cum s-a născut melodia de pe coloana sonoră a peliculei. Despre trecut, prezent şi viitor, cântăreaţa a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Melodia care a făcut carieră împreună cu seria ”Liceenii”, interpretată de Stela Enache și Florin Bogardo, a cunoscut mai multe variante. Stela Enache a vorbit despre ”Ani de liceu”, o piesă care face și acum furori în cluburi, după 30 de ani.

  • Click!: Ce mai face Stela Enache? În ultima vreme aţi fost prezentă la lansările de albume ale colegilor de breaslă.

Stela Enache: Stela Enache… „aleargă”. Da. Îmi face plăcere să merg, când sunt invitată, la Magazinul „Muzica”, unde colegii mei îşi lansează albumele, întrucât şi ei sunt prezenţi la evenimentele mele profesionale.

  •  Anul acesta s-au împlinit 30 de ani de cand s-a lansat piesa “Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului “Liceenii”, pe care o cântaţi împreună cu Florin Bogardo. Ne puteţi povesti cum s-a născut piesa?

Piesa „Ani de liceu” s-a născut datorită filmului „Liceenii”. Regizorul, Nicolae Corjos, şi-a dorit, ca generic, o melodie de început şi sfârşit. Iniţial, a existat o singură variantă, interpretată de Stela Enache-Florin Bogardo. După noi, protagoniştii filmului, Oana Sârbu – Ştefan Bănică Jr., au inclus această piesă în concertele lor. A mai fost o variantă… nereuşită.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-dezvaluiri-incredibile-cum-s-nascut-piesa-din-liceenii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava